Mavilio2 Ya kızlar 5 aylık hamileyim bu akşam adet agrısı ceker gibi karnım agrıyor ve sürekli tuvalete çıkıyorum su içmediğim halde bi saate ⅘ kere çıktım niye böle anlamadım agrım hala devam ediyor neden böle
Zelihaa123 Mavilio2 bebek ilk aylarda baskı uyguluyo rakimde oldugu icin bebek ondan benimde ilk basta oyleydi azaldi
Makskala Mavilio2 offf bende de oluyo ya gece hele hiç uyuyamıyorum tuvalete gitmekten bende 3 buçuk aylık hamileyim bende de oluyo yani o durum. Hatta korkumdan su bile içmiyorum. Çoraplarımı çıkarmam ayağımdan üşüttüm mü acaba die.
Sky2022 Mavilio2 o bende devarsu icmeyi aksamustu birakiyorum ama sabaha kadar wc ye devam hayir bubsu nerden geliyor onu da bilmiyorum ki
Kbraemir Mavilio2 idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimde ilk hamileliğimde böyle olmuştu bence yarın bı doktora gidin idrar ve kan testi yapar
Mavilio2 Zelihaa123 ya benimde ilk aylar öyleydi ama bugün bu akşam böle oldu acaba üşüttüm mü noldu agrım hala var tuvaltten geldim üstelik hay allahım
Zelihaa123 Mavilio2 benimde bu ara gene cogaldi surekli gidesim geliyo hava soguk ondan kac haftalik suan
Caglarmm Mavilio2 ben 7 aylık hamileyim tuvaletten çıkmadan yenisi geliyor sürekli böyle geçmedi bi doğursaydım allahın izniyle😌