Beyzuska Merhabalar, bu kilitli posetleri nerelerden aldiniz ve ölçüleri buyuk mü ?? Helppp kardeslerimmm
kukiveannesi Beyzuska koroplast buzdolabı poşeti vardı evde ağzo sürgülü kilitli ben ona koydum benimki küçük boydu herşeyi koyamadım o yüzden bez parçası emzik göğüs pedi falan koyabildim kıyafet koyamadım
PerinU Beyzuska migrostan koroplastın fermuarlı poşet büyük boyunu aldım büyük migroslarda genelde satılıyor içerisinde 10 adet var sağlam baya
Cinarsmom21 Beyzuska şokdan orta boy aldım ucu ucuna tam sığdı ama büyük boy olsaydı onu alırdım daha iyi olurdu
imran2334 Bende Migrostan aldım tavsiye ederim (fermuarlı olanını) küçük ve büyük boydan. Derli toplu oluyor her bir poşete bir takım koydum. Ama büyük boya muslin bezi ve ağız mendili vs sığdı diğer kundak ve battaniyelerini hurça koydum.
Htcnaz Bende bi üründen citcitli ve fermuarlı poset tarzı bişey çıkmıstı onlara koyacam yenidoğan kıyafetleri ve bakım ürünlerimi diğer herşeyi katlayıp valizde kalacak
pamukkizimm Düz buzdolabı poşetlerine koysak ne olur illa kilitli ya da çıtçıtlı Mı olması gerekiyor ağzını bağlasak olmuyor mu