Busra_gunyuzlu Hareket mı edıyor anlamadım vajınamı yırtıyor sankı baskı yapıyor ve sonra WC ıhtıyacı duyuyorum ??🤷🏼♀️
Esrujj Busra_gunyuzlu aynı sorun bende de var 36. Haftama girdim bebek kanala girmiş aşağıda dedi doktorum doğuruyor muyum acaba diye korkuyorum ama sizin erken biraz bi doktorunuza danışın isterseniiiz
vuslat_ekimde Busra_gunyuzlu bende 35. Haftadayım aynı sıkıntılar var kanalda değil demişti doktorum son zamanlar daha da arttı hareket ettikçe idrarım geliyor
Eda-5807 Busra_gunyuzlu bende 35+6 haftalığım aynı durum bendede var hareket ettıkce tualet ıhtıyacı duyuyorum vajınamda da hafıf yoklayan acı var yarın kontrolüm var bakalım ne dıycek doktor
Dlkglkm Busra_gunyuzlu Bende 31 haftalık gebeyim benimkide öyle bazen cikicak gibi oluyor.hep baskı var rahimde.devamli tuvalete gidiyorum.tekmelerini vajinanın üstünde hissediyorum.sebebide ters durduğu içinmiş.artik ters durup durmadigini anlıyorum.🧐
Busra_gunyuzlu Esrujj valla anlamadım bı 20 dk önce geldı öyle ama sankı elını asagıdan çıkaracak gıbı sankı baskı yapıyor galıba acıle mı gıtsem beklesem mı kontrol günümü kararsız kaldım
duyguu28 Busra_gunyuzlu vallahi aynı dert bende de var 34 haftalık oldum arada bir vuruyor sanki çıkacak sanıyorum bende nefesim kesiliyor sebebi ne bende bilmiyorum
Busra_gunyuzlu duyguu28 ayne bende de sonra WC gıdıyorum dırek gelmıs hıssı verıyor 🤷🏼♀️ Enfeksıyon degıldır dımı ya yanma kaşınma yok kı agrı yok sadece baskı var ıteklıyor sankı ıcerden
duyguu28 Busra_gunyuzlu bilmiyorum İnan ki bazen düşünüyorum acaba çıkar mı çıkarsa ne yaparım diye 😅
Defnemom Busra_gunyuzlu aynisi bende dün oldu 32 haftaligim bi an doğuruyorum sandım öyle bi değişik bişeydi ki
Defnemom Busra_gunyuzlu değişik belki bebek dönmüştür bilemedim ben hemen bi sıcak suyun altına girdim rahatladım valla
Momy11 Busra_gunyuzlu 32.haftamdayım benimde bebeğim baş aşağı dönmüş bende de sanko çıkacak gibi hissediyorum sürekli ağrı oluyor 😒
Irm_brk12 Busra_gunyuzlu bende yırtıyor gibi değilde çişin var givi hissediyorum bazen baski yapıyor iki büklüm yuruyorum bazen
honeyland Busra_gunyuzlu 31 haftamdayım baskı uyguladıkça tuvaletim geliyor sanki Bayadır tutuyormuşum gibi tuvaletimi e tuvalete gidiyorum bu seferde azıcık idrarım geliyor baskı uyguluyor tamamen vajinaya