esmerrmm Kizlar afedersiniz ishal olmuşum ama burda okuduguma göre cogu kişi dogum habercisi diyor geceleride cok sancim var sizce doğrumu
Ysmmmnn esmerrmm evet dopumdan önce bağırsaklar temizleniyormuş ama yediğiniz nirşeyde dokunmuş olabilr
greybrde esmerrmm bence salgın var çevremde hamile olan olmayan herkes ishal bende dahil 31 haftalığız
Mrymonek esmerrmm ben magnezyum almaya başladığımdan beri öyle ishal gibi yapıyorum yani zorlanmkyorum yaparken şuan bende 36+3um. Ama salginda olabilir 1ay önce geçirdim kusma da vardı artık olarak o yoksa belki takviyelerden olmuş olabilir 😊
Mrymonek esmerrmm evet canm kramp ve kasılmalar için. Doktorum kasılma olduğu zaman verdi 32.hafta olması lazım 😊
cennet_aka27 esmerrmm Doğum yapmazdan 1 hafta önce ishal oldum yemedigim şey kalmadı bir türlü düzelmedi 5 gün falan sürdü kendiliğinden düzeldi sonra
esmerrmm Mrymonek hapmi suya karistirilandanmi verdi . Benim bazen gece ayagima kramp giriyor ama doktora soylemek istemiyorum ilac yazicak diye hic sevmiyorum 😬
Mrymonek esmerrmm Suya atılan dan verdi 😊 benimde oluyordu geceleri çok kötü bı his 😑 bikac içmeye rahatlatiyor 😊