nrdansubasii16 Bende isteğe bağlı sezaryen istiyorum inşallah bir zorluğu yoktur cevrem çok kötülüyor
Senayyalcin nrdansubasii16 Bende isteğe bağlı sezeryan oldum gayet memnunum bu tercihimden dolayı herkesi ilgilendirmez sonuçta bizim hayatımız 🌺
Nundiyebiri nrdansubasii16 Bende sezeryan oldum gayettt rahat sadece 1-2 gün zorlanıyordum 3. Gün bandı açınca rahat larsın ama egilme gene olmuyor acı falan da hissetmiyorsun dogum anında
eylusko nrdansubasii16 bende yarın sezeryan oluyorum. benim cevremde de kötülüyorlar. bende siz normal dogurursunuz ben sezeryan doğurcam diyip geçiyorum
Burcu4135 Baharrk pazartesi günü sezeryan oldum. Evet ben o cekistirmelerdeb dolayı panik olup cıglık attım tabi bu tamamen benim korkumdan dolayı. Bebek dogunca da sanırım sakinlestirici yaptılar. Sonrasını cok net hatırlamıyorum :)
aslanreis nrdansubasii16 herkesin vücut yapısı bünyesi farklı benim sezaryen olması gerektigi icin oldu ama cok rahattı ilk dogumum simdi 2 hafta sonra falan dogumum aynı rahatlıkta olur insallah 2. Sezaryeni olanların iyileşme süreci nasıl acaba