papatyaanneee Kubrahsen Benim özel sağlık sigortam var fakat hamilelikten önce de vardı. Ben muayenelere yapılan tetkiklere ve doğuma ücret ödemiyorum. Çok rahatlık bence
istanbullugelin34 papatyaanneee gebelik teminati gerekiyomus onun icin benimde var ozel sağlik sigortam iş yeri yaptı ama gebelik teminatı olmadigindan kapsamiyo malesef
papatyaanneee istanbullugelin34 Benim gebelik teminatımda var. Sigorta poliçenin içeriğini ve kapsamını siz seçebilirsiniz. Özel acıbadem sigorta benimki onda geniş kapsamlı poliçeler var. Ben hiçbir zaman hiçbir şeye hiçbir bölüme ödeme yapmıyorum senelerdir
istanbullugelin34 papatyaanneee doğrudur anadolu hayat benimki ilk yapildiği zaman gebelik düsuncem yoktu bilmiyordum birde hamile kalinca sordum ama öncesinde yapiliyomus sonradan da baska türlü bisey oluyomus ama ben gerek duymadim
papatyaanneee istanbullugelin34 Evet doğrudur belki sonradan poliçeye eklenemiyor olabilir. Benim sigortamda bütün kapsamlar vardı nerdeyse yıllardır o şekilde yılbaşında yenileniyor. Şansıma gebelik teminatıda varmış ben sonradan hiç poliçe kapsamını değiştirmedim
Kubrahsen papatyaanneee sigorta yapılırken herhangi bir ücret talep ediliyor mu çünkü bir kaç kişiden ücret talep edildiğini duydum