Minteha Kykcirem evet gün geçtikçe ağırlaşıyoruz. Ben herleyi erkenden hallettim diyorum iyi ki halletmişim. Şimdi ev temizlemek bile eziyet gibi zor oluyor. sizde uzatmayın sonra size yazık ya zor oluyor 😊😊😊
Minteha Beyzaltnbs bende de göbek deliğinin içinden sarı akıntı oluyordu şimdi et parçası gibi küçük bir et bağladı kopartmıyorum korkuyorum.
ZeynepUstaaa Defnemom 34+4 haftalığım 3 buçuk yaşında da oğlum var ve çok yorucu geçiyo 🤦 daha hastane çantasını bırak alışveriş bile yapmadım bu hafta yapcm
Cicekkiz1 Defnemom 33+0 olduk bugün çok şükür 🤲 çantam vs hazır değil daha. Depend önceki doğumumda vardı onları eklicem. Depend kurtarıcı bence
Aleybcksz Aysel0707 şuan 33 haftalığız hiç bir şeyim hazır değil 😁😁😁 ne odası ne eşyaları hahha 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bebeksum Defnemom 34+3 üm hazır çantam bir iki eksik kaldı. Depend aldım bir paket, büyük ped aldım hasta bezi kullanışlı gelirse zaten hastaneden veriyorlar ekstra almadım🥰
a_burcu_bur Defnemom ben 35+3üm hâlâ hazır değil 🤦🏻♀️ bu haftasonu hazırlıycam inşallah. Benim de kafamda deli sorular 😂 göğüs pedi, göğüs pompası, korse karar veremiyorum. Depend de aynı şekilde 🙄 lohusa terliği, tacı da almadım 🤷🏻♀️
Melek3 Defnemom 32+3 bende 😂 nstde çıkan sancilarla takılıyorz😬hastane çantam yok ama çocuğun kıyafetlerini hazırladım sepete koydm duruyor benim hiç bisim yok ne hasta bezi ne eşofman hiç 🤦