Defnemom yeniannna34 evet bende büyük olduğu için rahatsız oluyorum o yüzden ikisinide alıyım çünkü hastane hasta bezi istiyor
Defnemom Stardust1 aynen artık bi an önce geçsin zaman hemen kucağıma almak istiyorum kızımı kardeşiyle tanıştırmak istiyorumm🥰🥰
Dmndmn Defnemom 31 haftalık olduk ☺️ Hastane çantamız henüz hazır değil,içine koyacağımız eşyaların %80i hazır ama.Herkes depend öneriyor çok rahatmış bende çok araştırdım,depend alacağım ☺️
Pelin-1 Defnemom 28+1iz ikiz gebelik oldugu için kasimin ilk haftasi olabilir dogum buyuk ihtimall🤭 depend alacağim hastane cantamizi da onumuzdeki hafta hazirlayacagim
minikask35 Defnemom ya biz dogudayiz da doğumu memlekette yapicam o yüzden 1ay kala gidicem memlekete mecbur yani inşallah yollarda dogurmam🤣
leylasmomm minikask35 Yine bence yola giderken minik bi hastane çantası gibi kendinize ve bebeğinize bişeyler hazırlayın derim nolur nolmaz en azından bi hastane çıkışı yıkayıp ütüleyip valize öyle koyun 😊 benim kuzenim de erken diye diye yıkamadı kıyafetleri 35. haftada suyu geldi mağazadan aldığımız gibi götürdük mecburen 🤷🏻♀️
Aleybcksz Aysel0707 şuan 33 haftalığız hiç bir şeyim hazır değil 😁😁😁 ne odası ne eşyaları hahha 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Gulmom Defnemom benim zor geciyor 18 hafta bulantı surdu simdi kaburga agrısı bel aggrısı. Olsun bebegim iyi olsun da 😬🥰 30+3 uz bizde. Benim eltim 5 tane hasta bezi verdi ben yanına ek olarak dapend aldım ama o vermese bile dapend alacaktm daha rahat diyolar kullanan herkes
Cananslife Defnemom bende çok çabuk yoruluyorum çantam hazır değil malesef daha 😊ben depend tercih ettim
Gulmom Defnemom Yok benim bulantım bitti cok şükur o günleri hatırlamak bile istemiyorum bu agri bile daha iyi 🤣
Cananslife Defnemom Aynen hersey hazir yıkanıp utulenmeyi bekliyor bende hemen halletmeyi düşünüyorum 😊