minamm132 Kızlar dün ikili tarama testi yaptırıdm bir ay sonra gelirsin o zaman inceletiz sonucu dedi doktorum. Bugün e nabızdan baktıö sonuç çıköış ve değerler normal yazıyor sağlıklıdor değil mi bebeğim bi anormallik yoktur
Fatosaksoy minamm132 bende yaptırdım ama 1 haftada çıktı aradım herşey normal dedi yani düşük çıktı dedi bir sorun yok demişti
230820k minamm132 Ben 1 haftada almıştım tahlil sonucunu bir sonraki hafta gidip öğrendim senin doktorun neden o kadar uzattı ki
papatyaanneee minamm132 Bir ay sonra ne demek neden o kadar geç bende yaptırdım ama bir gün sonra doktorumla telefonlaşıp sonuçları görüştük
teletabi minamm132 normal kuzum banada 20 gün sonra gel dedi o zaman çıkıyormuş sonuçlar. dış laboratuvara gittiği için dedi. Oğlumda sıkıntı çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz. Sizinkide sağlıcaklıdır inşallah 🥰🤲🏻
Ossleemmmm minamm132 dun veripte bugun ciktiysa o cikan sonuc kan degerlerinizdir. Tarama sonucu degil. Ayrica tarama sonuclari e nabiza dusmuyo ayrintilarini doktorlar görebiliyo
korkmazkevser minamm132 canım e nabız da ki değil sonucun doktora geliyo direk rapor olarak bide o kadar uzun sürmüyo ama en az bir hafta sürüyo gelmesi sen sekreteri ara onunla görüş sonuçları
minamm132 korkmazkevser aynen zat3n mesela ppap mi ne bişry tazoypr bi o değer çıkmış bide beta hcg. İkili tarama testinin yanında teste ait rapor ektedie yazıyor deidğini gibi büyül ihtimal doktora düşmüştğr sonu. Bir ay somra çağırdo devlet olduğu içinmi artık bilmiyorum
korkmazkevser minamm132 Canm sen seoreterden git al sonuçları merak ediyosan götür başka bir doktora göster için rahatlasın inşallah