ayass Henüz bi açılmam yok 38+5 hftalığız doktor bugün suni sancı verelim dedi başlatalım suyu azalmış dedi ama daha detaylı tetkik edince vazgeçildi bebek doğum kanalına girmiş suniye gerek kalmadan neler yapabilirim acaba doğumu başlatabilmek için
Kumru_ ayass canım bol boll yürü merdiven in çik. Ve squat yap.sicak duşun altına gir sürekli çomel kalk. Ben böyle yaptım ilk doğumda. Çok şükür 5cm açıklıkla gittim hastaneye
Ayseyldrmx ayass rabbim yardımcın olsun🥰 benim bildiğimde ılık duşun faydası bide çömelip kalkmanın açılmada daha çok faydası oluyormuş deneyin kolay doğum olur inşallah 🙂
Svdaaaaa ayass bende 38 +5 . Cuma günü kontrolüm var şuan açılmam var mı yok mu henüz bilmiyorum ama bu bir haftadır düzensiz sancılarım var ve kasıklarım çok ağrıyor sanırım açılma oluyor
Svdaaaaa ayass hastaneye yatirmadilar mi yada gün falan vermediler mi . Geçen hafta ki kontrolüm de bana bu hafta hazırlıklı ol dedi suyun kanaman falan olursa hemen gel demişti ama bu hafta 39 a girecem tık yok 🙄
ayass Kumru_ bende evde olabildiğince çekmeyi istiyorum hastanede eşimide almıyolar malum içeri destek olcak kimse olmaz diye istemiyorum yatış yapılmasını
ayass Svdaaaaa Yattırmayı teklif ettiler ama ben pek sıcak bakmadım süreci kendim çekeyim evimde kendim. Sancıları çekerim diye doktor da bekleyelim deyince eve geldik
Kumru_ ayass tabii ki de. Mümkün olduğunca evde çek sancinizi evde açıl. Hastaneden çok daha rahat ev