Nazoo_00 Merhaba, Adem Güneşin kitabını okuyorum da, emziren anneler emzik kullanmamalı diyor. Siz kullandınız mı? Ne gibi durumlarda ihtiyac oluyor
Serayyurtsever Nazoo_00 geçenlerde ben de bi yazı okudum. Emzik kullanmak bebeklerde ani nefes durmasını engelliyormuş. Birde damak gelişimi için önemliymiş. Tabi bi uzmana sormak daha iyi olur
Mom5444 Nazoo_00 3 aylık bebeğim var 5 çeşit emzik denedim almıyor. Sadece anne sütü alıyor doğduğundan beri. Emzik vermek istedim çünkü bebeğim gazlı ve sürekli emmek istiyor bazen. Mesela emerek uyuyor çoğu zaman bu sefer dışarda bebek arabasında uykuya zor dalıyor emmek istiyor. Ama emzik almadı herkes boşver sonra bıraktırması çok zor diyor. Bilemedim valla 🤣
Sancarefeem Nazoo_00 uzmanlar bazen sadece konuşmak için konuşuyor gibi geliyor gerçek hayatın dışından bakıyorlar kızım canımı çıkarttı asla memeden ayrı 1 gün geçirmedi üşüttüm memeyi bıraktırana kadar göğüs kemiklerim hala ağrır üşütmekten o emziği o kadar aradım ki o kadar pişman oldum ki oğlumuza eşimle ilk aldığımız ve alıştıracağımız şey emzik oldu eşim bile bu ne be dedi yani
Nundiyebiri Nazoo_00 Valla tutsa kesinlikle vericem ama tutmuyor emzik meme mi emzik olarak kullanıyor 1 ayda iki kilo almış o meme agızdan düşmüyor
Nazoo_00 Bebekler anne göğsünde mi uyur ki illa. Uyumak için hep anne göğsünü ararsa cocuk, zor olur, başka bir yolu var mi acaba
Nundiyebiri Nazoo_00 benim ki uyku saatinde memede uyuya kalıyor emzirdikten sorma beşige koyup ta uyutuyorum çok uzun süre etmiyorsa yorgunluktan uyuyor
Sancarefeem Sumeyye15_3 bibs aldım ben canım kızımda çok denedim geç kaldım wee baby avent e bebekte vardı bi emzik o avent ayıcık şeklinde olan falan hiçbirini tutmadı ama bu sefer bibs kullanıcam
07-02-2019 Nazoo_00 ben emzık kullandım ılk ogluma 2 yasına kadar emdı hatta hamıle kaldıgım ıcın zorla bıraktırdım kı 2 bucuk yasında gece uykulara dalarken hala emzık kullanıyor
aslanreis Nazoo_00 çene kaslarını geliştirdigi için anneyi daha iyi tutuyo bence ben emzirdim emzikte kullandı sağdım biberonlada besledik hiç red olmadı nuk kauçuk biberon ucu ile emzik kullandım damaklı oluyo anne memesine yakın oluyo slikon gibi olmuyo memnun kaldım 2. Cocugumada kullanıcam insallah