Hilal1995 Kızlar oksapar iğneyi hergün vuruyorum bu saatlerde ama dün unutmuşum bisey olurmu ki varmı aranızda benzer durumla karşılaşan yazsında içim rahatlasın ne olur koskoca bi gün nasıl unuturum ya 🤦🏻♀️
Boncugummmm Hilal1995 üste kalsn canım belkı vurunmayan cıkar ben hep çalar saat kuruyorum unuturum diye😥
nlycltk Hilal1995 ay bende akşamları 9 buçukta vuruluyordum dün unutmuşum ya şimdi aklıma geldi coraspirin de kullanıyorum şimdi hapı attık iğneyi şimdi mi vurmam lazım sonra hep gündüze mi çevireyim
Balbeby Ben hergun aynı saate vurmak için alarm kuruyordum size önerim alarm kurmak ve buzdolabına yazıp aşmak
zynpada Bende her gün vuruluyorum oksapar. Bir gün unutmuştum ben de sabah uyandığımda hemşireye sordum hemen vurun ve sabahları devam edin demişti.
nlycltk Hilal1995 sabah coraspirini içince aynı anda vurulur içilir mi diye şüphe ettim hapı attım öle aklıma geldi vurmadığım sonra vurdum artık içime sinmedi akşamdan akşama vuruyordum sabaha çeviririm artık 🤗
Hilal1995 nlycltk aynen sabah vurursun artık canım aksatmamak önemli gelişim bozukluğu olurmuş allah korusun🙏
nlycltk Hilal1995 evet ya 17 haftadır hiç böle bişey yaşamadım normalde test falan yaptırmadım önceden bi kimyasal gebeliğim vardı tedbir amaçlı kullandırıyor bnm doktor