Seydahmet rodin123 artık yapacak bi şey yok gibi tatlım. Eskiyi düşünüp üzmek istemiyorum kendimi. İleriye dönük beklentim de yok. Ne istiyorsam söyleyip yaptıracam. Madem düşünce yok benim isteklerimi gerçekleştirsin bari. Kendi düşünüp özel günleri kutlasa bi gül bi kalpli balonla işi kapatabilirdi halbuki.
rodin123 Gizem51 ben de belli ediyorum hatta Doğum günümde ne alacağını bile söyledim biliyorum ki anlamayacak çünkü anladım ben diyor yine yapmıyo
Vdk rodin123 bence artık kendinizi kandırmayı bir kenara bırakalım bu durumun gebeliğimizle alakası yok bayanlar. Onların ince düşünmüyor olmalarıyla da ilgisi yok sadece gerçekten içlerinden gelmiyor ve özverili değiller. Ayrıca bunun merhametle ve vicdanla doğrudan ilgili olduğunu düşünüyorum. Çalışanlar beni çokdaha iyi anlar. Maddi her türlü şey ortak iken ev işleri yemek bulaşık hamileliğin zorluklarını biz kadınlar tek başımıza üstlenmek zorunda bırakılıyoruz. biz onlar maddi sıkıntı çekmesin kafaya takmasın diye birçok şeyde onlara destek olmaya çalışırken onlar ortada yoklar malesef. O yüzden sadece dua etmek lazım Rabbim merhametlerini arttırsın inşaallah.
4283eslem rodin123 'ya arkadaşım bırakın bu tür beklentileri vallahi kendinizi uzmekten başka bisey geçmez elinize ki hiç bir zmn da siz kahrettiniz diye eşiniz kendini degistirmez anca kendinizi yıprattığınızla kalirsiniz bi adam neyse sonuda oo mutlumu olmak istiyorsun az beklenti bekle birde bunlar dert değil inanki dünyada neler olup bitiyor afrika suriye savaş bn onların hâlini gördükçe ne var çok şükür diyorum dert etmiyorum
rodin123 4283eslem ya arkadasım savaş la ne alakası var mutlu olmak icin uğraşıyorum ama maalesef ki olmuyor oturup bi sohbet bile etmeyen evde varlığı yokluğu belli olmayan bi kocam var yapmayın allah askına o zaman kimse problemini anlatmasın Suriye’de savaş var diye sen benim evde neler yaşadığımı biliyormusun
Littlemisssunshine rodin123 tam olarak beklentiniz nedir peki? Hani bana istediğim gibi bir doğumgünü yapmadı yazmışsınız ya, dışarıda bir organizasyon mu, ya da evde bir pasta kesmek mi, ya da başbaşa romantik bir yemek mi?
rodin123 PoyEzMu sadece Doğum günü değil acıkcası çok düşüncesiz hiç aklına gelmem mutfağa girmez ki suan hiç bir şekilde mutfağa ben giremiyorum mide bulantılarından
4283eslem rodin123 muhabbeti yokmuş onu bilmem haklisin bu konuda herkes emin ol biseyler sekiyor bi sen değilsin demek istediğim yok doğum günüymüş yok sevgilier günüymüş yok yıldönümü vs bunlara takılı kalmayın tabi bu bnm fikrim ama kendini hamilesin yıpratma diye dedim empati yapalim açısından
rodin123 Havva8 güzel arkadaşım ben belki kendimi yanlış ifade ediyorum sürpriz pesinde değilim adam güzel bi cümle kursun Benimle evde biraz olsun konuşsun diye uğraşıyorum hiç konuşmayan bi kocam var çünkü ki bunu bilmeden evlendim sevgiliyken saatlerce konuşurdu benımle
4283eslem rodin123 işte canım evlenince herşey değişiyor malesef senin dediğin gibi olan hiç bir erkek yok hepsi odun napalim.🤷♀️
Ecrinimleyla Epelinkiran iki balon alıp duvara assa küçük bi pasta bi demet Çiçek bunla da bi kadın mutlu olur bence maddiyat önemli değil ki düşünüp önemsemesi kadının hoşuna giden
Epelinkiran Ecrinimleyla evet ama onun bakış açısına göre de iki balon bi pasta yapcağıma hiç yapmam o ne öyle herkesin yaptığı şey diyo. Hiç yapmaması daha kötü aslında ama anlatamıyorum 🙈
Betus93 rodin123 canim bende universitede tanistim. Bizimki asiri farkli yapilardi. Ben guneyin insaniyken o batinin kulturundeydi ve aslen dogunun. Aramizda bu kadar cok fark olcagini tahmin edemezdim. Evlendim ailesini tanidikca iclerine girdikce soklara girdim. Hersey mi bu kadar farkli oluuuur. Cok huzursuz oldum yeri geldi mutsuzda. Evliligimiz yeni zaten. Benimki ask evliligiydi ama bu kadar degisik yorelerin insanin hayatina bunca mudahil olabilecegini dusunmedim. Bizimkide bilmez etmez. Anca soyleyecen yapacak. Anasi onu bile yaptirmamis😂inan cok zorlaniyorumm ama napalim biraz ondan biraz benden bu hayati kurmusuz devam ettirmekten baska yolumuz mu var🤷🏻♀️
rodin123 Betus93 bende doğumluyum mantık evliliğimden kastım oydu ikimizde Mardinliyiz kültürlerimiz aynı dedim ama aileler farklı yetiştirince bile değişiyor aile yapıları ikimizde Mardinli olmamıza rağmen aile farklılıkları oluşuyor gerçekten