Babykuzucuk https://resimyukle.io/r/ebB2NeHd34 Ya kızlar dün daha netti çiZgi bu gün daha silik gibi ya ven testten hiç anlamıyorum yumurtlama oldu bittimi yada daha zamanı varmı 🙄 gitgide daha kırmızı olması lazım değil mi ? Benim hafifledi sanki yada benmi yanlıa anlıyorum
annesinin_beybisi Babykuzucuk her ihmale karşı dünü degerlendirsen iyi olurdu bugünü de degerlendir ve teste devam et . bazen kıpkırmızı olmuyor bu şekilde hafif kırmızı oluyor benim hep o şekildeydi
sdmr20 Babykuzucuk canım git git gide kırmızı olması gerekmiyor sen yapmaya devam et halkında hayırlısı olsun inşallah♥️
annesinin_beybisi Babykuzucuk ben aylardır test yapıyorum gebe kalamadım ama testte bu şekilde hafif kırmızı görünce aynı gün doktora gittim yumurtlamissin dedi
Babykuzucuk sdmr20 ayy gercektenmi yaa hiç bilgim yok sürekli sorup duruyorum işte ama suan yumurtlama gercekleşiyor dimi
sdmr20 Babykuzucuk ya normalde ikisi aynı koyulukda olması gerekiyor ama sen yapmaya devam et her ihtimale karşı bu koyu günleri de degerlendir 🥰
annesinin_beybisi Babykuzucuk canım bendeki durum bu şekilde sende öyle mi bilmiyorum bunu anlamak için teste devam etmen lazım belki de test birkaç gün sonra kırmızı olucak ben 30 gün boyunca her ay test yapıp bu sonuca vardım sen teste devam et