Esrambulut Buseikra34 işte ister istemez annelik olarak kendimize dert edebiliyoruz🤷🏼♀️ Sağlıklı olsunlarda teşekkürler ☺️
Esrambulut Zehrayrr banada 3 kiloyu geçmez dedi sanırım baya minik olucak sağlıkla gelsinlerde inşallah hallolur kiloları🥰hayırlı doğumlar
Esrambulut Sinem12345 yani napalım sağlıklı olsunlarda sıkmayın canınızı benimde bi modum düştü sağlıkla kavuşursunuz inşallah bol kuruyemiş yicem🙈
Busrayilmaz2 Esrambulut moralini bozma 2 buçuk kilo doğan bir çok bebek var ve sağlıklı 🍉🥳😍 pozitif ol
Emine_clk01 Esrambulut benimde 34.cü haftanın sonlarında 2300 dü 2 hafta geriydi kilosu balık yağı şurubu kullanmaya başladım ve bol k.yemiş yedim 35.haftanın sonunda 3 kg ya yaklaşmıştı çok şükür maşallah
Kbta Emine_clk01 nasıl iki hafta geri de oluyo ki benimki 33+4 2.200 dü doktor normal dedi geri demedi ama size neden öyle demişler
Busrayilmaz2 Emine_clk01 OMEGA balık hapı içsem olmuyor mu acaba aynı şey dimi😅3 kg doğsa razıyım ben fjjfjffjfj
Emine_clk01 Kbta ben de gittiğimde 34+5 tim ultrasonda karın çevresi 32+5 çıktı çok sorun edilecek bişey değildi zaten bebeğim haftasından önde gidiyordu kilosu en son 35+5te gittim karnı genişlemişti yakaladı yani haftasını
Pskmrv Busrayilmaz2 regreniss gibi ismi olan bi omega var ben onu içtim bebek 38+3 de 3680 gram şu an
Busrayilmaz2 Emine_clk01 Ya bana doktor vermedi gittim eczaneden aldım valla çok geç kaldım hatta kullanmaya