Bilgeveyis 36 haftama bugün girdim ama nişan geldi doğum en fazla kaç gün sonra olur hemen doğum yaptınız mı nişan geldikten sonra lütfen yazar mısınız
RedFlower Bilgeveyis benim 39. haftaya girdiğim gün sabah geldi nişan.. akşam sancım tuttu sabaha karşı da doğum yaptım.
BeybininAnasi Bilgeveyis 32.haftamda gelmişti, ama benim de doğum başlamadı. 37de zorunlu sezeryan 👊🏻
Bilgeveyis Deletedmom93428 peki bişey daha soracağım nişan gelince doktora gittiniz mi hemen ben gitmedim normal sancı falan yok diye ama
Deletedmom93428 Bilgeveyis bende tam şöyle oldu ssbah geldi kanla beraber ama sancım falan yok diye gtmedm sonra gün boyu noröal sümüksü akıntı oldu bu sefer de akşam üstü kahverenfi sümüksü skıntı şeklinde geldi yine kasıklarıma da ağrı vuruncca gideym dedm 🤷♀️ama bir şey çıkmsdı 1 cm açılma var dediler 20 dakikada 1 sancım çıktı eve yolladılar 🤷♀️
Yenigelin543 Benimde dün akşam geldi bugünde gelmeye devem ediyor hastanede gebe okulundaki ebe Nisan geldiginde kahverengi sümüksü yapidaysanhemen gelmenize gerek yok dedi kirmizi kan şeklinde akıntınız varsa gelin dedi