aselnannesi cimengozz29 kişiden kişiye göre değişir canım bende sezeryan olucam belden uyuşturma inşallah hem bebegimi gorucem hemde narkozu daha kolay atlatalir canim
cimengozz29 aselnannesi yarın bende sezaryen olacağım korkuyorum açıkçası kararsız kaldım genel anestezi de ağrı olur diyorlar. Belden uyuşturmalı ise felç olma ihtimali var diyorlar ne yapsam bilemedim
Aysegul9371 cimengozz29 sezaryen değil ama iki kere spinal aneztezi ile yani belden uyuşturma ile ameliyat oldum felç flan riski her hangi bsey olmadı. Genel anestezi ile de.ameliyat.oldum çok zordu
aselnannesi cimengozz29 olumsuz şeyleri düşünme ilk önce canım genel anestezinde de riskler var o yüzden kendini en rahat nasil hissedecksen ona yönel ama bende çok araştırdım karat vermeden genel biraz daha zorlu oluyormuş tabii her iki anestezininde kendine ayri vardir zorlukları :)
turkankrbyk cimengozz29 yok ve çok rahat geçirdim doğumdan cok korkuyordum korkulacak bisii değilmiş dedim yani o kadar 😃 bir şey hissetmiyorsun ve en önemlisi uyanıksın bebeginin ağladığını görüyorsun hemen bebeğini getiriyorlar
teachervera cimengozz29 İğneden korkup doktora gitmeyen ben spinal oldum 😀😀valla ne dokunma ne çekiştirme hiçbir şey hissetmedim çok da güzel geçti
So123456 cimengozz29 belden uyuşma daha iyi canım ikinci gebeliğim aynı şekilde olucak doğumum kısmetse aralıkta belden uyuşma
N78 Belden anestezi olma sonra bel agrisi yapiyor ilerde kendimden biliyorum suanda hamileyim ve tekrar sezeryan olacagim bu sefer genel anestezi isticem ben
Fulya01 cimengozz29 canim o kişiden kişiye göre değişir en çok belden öneriliyor çünkü belden uyusunca ayaklarını iyi olduğunu hissedebiliyorsun kalkman daha kolay oluyor ama tüm bayilinca ağrın çok fazla olduğunu duydum ve Bebeginide görmüyorsun