Mom8237 zeynepin_annesiiii tamamen aynı durumdayız 39+6yım üstelik şu an nstdeyim sancı 10 😂 oysa ne umutla gelmiştim hastaneye. Çok nazlı olacak bizim kızlar 😊
Mom8237 zeynepin_annesiiii Düzenli sancılarım çıktı ama yeterli değil 2 cm de açıklık var 41e kadar beklicez sancının artmasını dedi geldik eve 😂
Semy zeynepin_annesiiii allah geleceğimden korktum. 28 haftalığım şuan bir sıkıntı yok şükür. Bu dediğiniz sıkıntılar tam olarak kaçıncı haftada başlıyor 😊
zeynepin_annesiiii Semy aslında sürekli değil ama bazen akşamları kötü oluyorum 35 36 dan sonra fln . Ama dayanilmiycak gibi değil şuan iyiyim mesela belli olmuyo bir anda mide yanması bulantı geliveriyo. Bebek batıyo toplaniyo bir yerde
zeynepin_annesiiii Mom8237 kaç kilo peki riskli bir durum yoksa beklemekte bir sorun olmaz heralde ☺️ hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ☺️
Mom8237 zeynepin_annesiiii 3300 görünüyor son hafta olduğu için pazartesi tekrar çağırdı 😊 aminn inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi 😍
Momlf zeynepin_annesiiii o kemiklerinin batması ne fenaa Bi hoplatıyor ki 😂🌺 bizde de tık yok valla 😐😐😐
zeynepin_annesiiii Momlf heyecan korku hepsi bir arada 😅 günler geçmek bilmiyo . Millet 36 37 de firtlatiyo ya bebisi çok özeniyorum vallah ☺️