Ebru18 Minnoş annelerim merhaba, aranızda minicity sitesinden alışveriş yapan var mı, yapan var ise memnun musunuz ve kalitesi nasıl?
Berlaysgl Ebru18 canm ben KIZIM için hep yapıyorum gayette güzel kumaşı faln çok güzel geldi. Tabi yazın elbiseler 15 liraya düşmüştü onların kumaşı çok hafif sert gibiydi ama çok hafif zaten yazın çok kıyafet kirlendiğinden o uygunları park için falan almıştım diğer aldıklarım çok yumuşak ve hiç solma olmadı🥰
Melikeek Ebru18 Bende kızıma yapmıstım kumas olarak cidden güzeller ama bazı kıyafetlerde kalıp sorunu yasadım ben kucuk geldı malesef sizde ona dıkkat edersınız orda zaten boy vs dıye belırtıyor🙂
Sedaemir25 Ebru18 bende birkaç gün önce aldım o siteden hem kargo çok hızlıydı hemde ürünleri fiyatına göre çok kaliteli hemde çeşit çok memnun kaldım 😊
Ebru18 tazeanne123_ Gerçekten benim de çok beğendiğim şeyler oldu o yüzden tecrübeli birilerinden fikir almak iyi oldu 😊
Ebru18 Berlaysgl Evet cidden güzel ve şık kıyafetler var ayrıca da çeşit çok fazla, istediğim her şeyi buldum diyebilirim ama alma konusunda tereddüt etmiştim.