Ankara_06_ Merhaba hanımlar ben 11 yıllık tıp1 şeker hastasıyım insülin iğne vuruyorum. Böyle şeker hastaları genelde hangi tür nasıl doğum yapıyolar bilgilendirirseniz sevinirim. Bana hep şeker hastaları sezaryen doğum yapıyolar diyolar. Açıkçası ben normal doğum yapmak istiyorum o anı o duyguların hepsini yaşamak istiyorum. Sizin fikirleriniz düşünceleriniz yaşadıklarınız etrafınızda tanıdıklarınızda gördükleriniz duyduklarınız nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim😊😇🙏🏻🌹💝.
Ankara_06_ zaremamysa Evet canım çok geç iyileşiyo, mesela ufak bi kesik olsun parmağımda 1 ay da anca iyileşiyo küçücük kesik. Sezaryen kesiğinin iyileşmesi bana kalırsa aylar sürer diye düşünüyorum. Bilmiyorum hep öyle duydum bende şeker hastaları sezaryen oluyo diye.
Ankara_06_ zaremamysa Daha çatı muayenesi yapılmadı canım, doktor şuan doğum şeklini konuşmak için erken dedi bakalım. Bende normal doğum taraftarıyım. Bakalım nasip.
Ela532 Ankara_06_ hakkında hayırlısı olsun canım stres yapma Allah büyüktür Bi şekilde atlatacaksın ❤
Ankara_06_ Ela532 Amin canım sağolasın🙏🏻. Doğum yaklaştıkça haliyle takıyorum kafama stres yapıyorum. Tabi canım Allah’ım çok büyük, hayırlısını nasip etsin inşaAllah. Öyle tabi canım hangisi olursa olsun bi şekidle atlatılcak, bakalım nasip❣🌹.
Ela532 Ankara_06_ bende şimdiden kafama takıyorum nasıl dogum yapacağım diye ama sonradan diyorum Rabbım verir kolaylığını sezeryan olursan da sakın üzülme acılar gelip geçici aslında yavrularimiz ve biz sağlıklı olalım yeter 🌸❤❤
Ankara_06_ Ela532 İnşaAllah canım Rabbim verir kolaylığını, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah. Aynen öyle canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşaAllah🤲🏻😇🥰❣🌹.