Momof2child Kcinci haftada his ettiniz bebisleri)Erkek bebeklee kiz bebislerden tembel oluyormus oyle duydum
Dilekcnkn Momof2child Ultrasonda nazlı bir kız gibi kendini göstermiyor ama evde tembel değil baya yaramazlık yapıyor 😂😂
49495151 teletabi maşallah allah’ım bagislasin inş genelde bende aksam çok sıkışma var yürümek bile iskence oluyor aksam var
teletabi 49495151 gündüz hareketliyseniz uyuyordur. Gecede dinlenmeye geçince uyanıyordur o yüzden oluyordur. Şuan 13 haftalık hamileyim bunu erken hissedersin diyolar. İkinciler erken hissediliyormuş ama bilemiyorum 🤣
Surimsine İlk bebeğim 17. Haftamda hissetmeye başladım 🙂 ben de aksine erkek bebeklerin daha önce vurduğunu duymuştum 🙂🙂
Lavantakokusu Surimsine bende öyle duydum bizimki 17de çok nadir hareketlerini hissettiriyordu şimdi 24üz durmuyor yerinde
MerveNur- Momof2child ilk gebelik 19+5te başladı yani 4 gündür oynuyor yani 🤭 ama baya nadir ve keyfi hareket ediyor zamanla artar umarım 😍
Ayseceferli Momof2child ikisinide 18 ci haftamda hiss etdim ikiside erkek 🤷 ikinci bebis daha erken hiss etdirermis ama bende oyle olmadi aksine daha gec haraket etdi ve simdi bir kac gundu hic haraket etmiyor cokk tenbell😅
Asl90 Momof2child 18. Haftamda hissetmiştim. Genel olarak çok hareketli değildi oğluö gecelere daha aktifti
ebru23 Momof2child evet oyle bencede oglum 20 de bi tekme atti 25den sonra kucuk kucuk basladi net 30 larda oynuyodu ama kizim 17 de bi basladi durmuyi ac tok hic umru degil hep hareketli hep kuduruk
373437 Momof2child 20 .haftada çok az hissediyordum ama 21.hafta itibariyle hissetmeye başladım ilk hamileliğim ☺️