Pambix Nursena61 Peki yıkamaya gerek var mı bebeği emzirmeden önce. Yoksa direk göğsümüzü verebilir miyiz? Bu sefer ben kantoron yağı denemek istiyorum da
Pambix Susamtanem2 Evet Onuda denedim .tek denemediğim kantoron yağı ve gümüş kapakti bu sefer direkt ikisini denicem.
kkuubbrraa Bsrakya sürekli göğüs pedi kullanmakta yara yapıyor canım ıslak kaldığı için bir süre ped koyma
Bsrakya kkuubbrraa benim göğsüm kuru kalmıyor ondan da iyileşmiyor galiba sürekli süt akıyor gümüş kapak koyuyor ici süt dolmus oluyor kuru olması gerekiyor diyolar o yüzden fayda olmuyor galiba
Arelbenan Bebeğiniz göğsünüzün kahverengi kısmını tamamen ağzına alması gerekiyor sadece ucunu değil, o yüzden yara olur. Soğanı ikiye bölüp içinden çıkan sıvıyı yaralarınıza sürün hemen iyileşir
Bsrakya Arelbenan sonra yıkayacak miyim o suyu soganimsi kokar da bebek emmezse bide yoksa öyle kurayacak mi
metehaninannesiii Bsrakya doktorum aslinda bana lansinoh onerdi onu kullan dedi eczanedeki bayana anlatinca o senin gogus ucuna fayda bile etmez garmastan pomat vereyim aynı fiyat dedi tamam olir dedim yatip kalkip dua ediyorum ona internetten de arastirdim eve gelince kullananlar baya memnun olunca cok mutlu oldum
Bsrakya Arelbenan ama kuru kalması gerekiyor diyolar sonradan kurulayacak miyim yoksa öyle mi kalacak