Esra3452 Melekfurkan ben 36+4 haftalığım sancım var leke geldı hastaneye gittim 1 cm açılma var doktor erken dıye serum verıp sancımı durdurdu bebek rahim ağzında 1 cm açıklıkla sizce fazla sürer mi gelmesi
Hat90 Esra3452 dinlenirsen daha durabilir benim de 2 hafta 2 cm açıklık ile Durdu 38 Den 40 a kadar ,
Taze1anne Mervewy1 yaşadığı sancının dayanılmaz olması ve dikişinin çok olup hissetmesi bana pek pozitif gibi gelmemişti ama siz bilirsiniz yine de 😀
Muazom Birprensbirprensessss sancı çok çekmediği için hissetmemiş olabilir çünkü sancı kuvvetli olunca sonrasında dikiş hissedilmiyor diyolar
Kubbra Rumrumrum ben ilk doğumum da 18 gün çektim dikiş acısını oturmak çok sıkıntıydi doğumdan çok dikişten korkuyorum şuan ins bu doğumda öyle olmaz
Fatma2710 Kelebekkannesi bakalım bebekler ne zaman gelecek 2 kasım dedi dr ama sezeryan olursa 26 ekim dedi ama bebek kendiside gelebilir ekim ayında heralde her bebek 9 ay 10 günü tamamlamıyor galiba.
Kelebekkannesi Fatma2710 evet benimde 2 kasım görünüyor uygulamada ama daha erken de gelebilir 😅 38.hafta sağlığı İçin uygunsa o zaman gelsin ya 40lara kalmaz umarım 😂😂🙏🏻🧿
Fatma2710 Kelebekkannesi ınsallah ben 40 lara kadar dayanamam gibi geliyor şu siralar bile hiç iş yapasım gelmiyor nedense .
NvaAnnesi Melekfurkan suyunuzu neden patlattılar 39 hafta olduğunuz için mi bi de patlarken canınız çok yandımi ben 34+4 haftalıgm ağrılar başladı çok korkuyorum göbeğim indi aşşağı🙄
Hat90 Esra3452 aslında benim açılmam olduğunda artık gelsin diye bir çok şey yaptım ama zamanı gelmeyen gelmiyor sen tedbirini al doktorunu dinle gerisini Allah a emanet et
Kelebekkannesi Fatma2710 benım de öyle ama bugün dıger günlere göre daha ıyıydım ıkı üç gündür ayağa kalkasın gelmiyordu hiç 33. Haftadayız artık
Ylmaz milla-s şekerim de yüksek çıktı doktor diyet verdi bakalım yarın muayene var ne diyecek inşallah iyi sonuçlar alırız. Aslında özelde başka doktora da muayene olsam mı diye düşünüyorum. Üniversitede Okan hocaya muayene oluyorum