Mrvecckk Merhabalar 4,5 aylık hamileyim korona aşısı olamadım henüz. İlk zamanlar bebeğim biraz daha büyüsün sonra olurum diyordum fakat koronanın durumu çok kötü bu yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Siz oldunuz mu aşınızı?
Mrvysnn Benim doktorum 3 aydan sonra olun mutlaka diyor doktoruna danışıp olabilirsin bence ilk üç ayı atlatmıssın
Sultan3455 vuslat_ekimde Merhaba bi yan etki oldu mu doğum yaptınız mı bende 36 haftalık gebeyim yarın yaptıracağım da yardımcı olur musunuz
guldenbayat Mrvecckk ben de 17.haftam da ilk dozumu oldum . Çok şükür kol ağrısı dışın da bir problemim olmadı . Olunması gerekiyor da bence . Doktorum coronaya yakalanıp yan etkisini mi göze almak yoksa aşı olup yan etkisini mi göze almak demişti . Kötüye gidiyor hele de yoğun bakımlar da gebe sayıları oldukça artmışken o yüzden olunması gerektiğini düşünüyorum .
Milkshakee Mrvecckk oldum 3 gün önce mecbur başka çare yok. Biraz yan etki yaptı bende inşallah 2.doz daha hafif geçer🙏🏻
gozdehazal Bende yaptırmaya çekiniyorum hamileler üstünde hiçbir deney yok çünkü ama olursam ağır atlatır birşey olur mu diye de korkuyorum 12 haftalığım bende
Samsam Sürekli evde olduğum için olmamak daha iyi dedi doktorum, zaten istese de olmazdım, çok zorda kalmadığım sürece olmayacağım da.
Aybkee Bende 36+3 deyim olmadım . İlk başta benim haftam yakın olanlar belki yaşamıştır doktorlar biraz muallaktaydı ol olma demediler siz bilirsiniz dediler hep . Kendi doktor arkadaşlarım var onlara sormuştum onlarda hep arada konuştu ama evdeysen doğumu beklemen daha iyi demişlerdi . Birde gebeyken vurulacaksan sinovac vurul doğum sonrası vurulursan biontec denildi. Ama son 1 aydır falan tv ler ve çevremdeki yeni gebelere hep vurulun diyorlar ve biontec tavsiye ediyorlar 🤔 . Bende çok aradayım bi yandan az kaldı bekleyeyim diyorum zaten izindeyim işede gitmiyorum evdeyim bi yandanda korkuyorum . 🥺 inş sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.