Funda2735 Benim oğlan oldum olası ileride özellikle karın ve baş ve istemsizce korkmaya başladım 35+3 görünüyor ama kendi haftam 32+4 kızçeler:( varmı benim gibi olup erken doğuran
Cmdk Funda2735 benimde kafası öndeydi 1 hafta 36. Haftamda doktor kan ilacı hariç diğer vitaminleri bıraktırdı 39. Haftadayım şuan normale dönmüş
Misto Funda2735 bence bi başka doktora daha görünün derim ben.Her hastanenin ultrasonunda farklı çıkıyo ölçümler.benim kızıma haftasından ileri dediler gittiğim özel hastanede .Bebeğin iri bebek decaviti keselim dedi doktorum.Maddi yönden doğumumu takipli olduğum hastanede yapamadım devlet hastanesinde yaptım kızım sadece 3 kilo doğdu.Hani iri bebek??artık ultrason ölçümlerine inanmıyorum
Esmaucar18 Funda2735 benimde 2 hafta önden gidiyodu en başından beri ama doğum için sizin adet tarihiniz geçerli yemenize dikkat edin ben şu an öyle yapıyorum meyve kaşar peyniri yumurta yemiyorum kilosu da haftası da eşitlenmeye başladı yavaş yavaş
Cmdk Funda2735 benim doktorum izindeydi farklı doktora görünmek zorunda kalmıştım kendi doktorum gelene kadar benim doğuracağımı söylemişti haftası ilerde olduğu için sezeryan olur bile dedi bi daha o doktora gitmedim kendi doktorum geldi bugün göründüm her şey normal 🤷♀️ Canınızı sıkmayın başka bi doktora görünün içiniz rahat edecekse
Funda2735 Misto bende ondan tedirginim dediğin gibi canım hepsi farklı çıkıyor ama üç hafta önde deyince kötü oldum işte
Misto Funda2735 sen içini ferah tut canım.Çogu gebeye bu haftasından ileride gitme mevzusu açılıyor.Zaten erken doğacağı varsa doğar o haftasından ileri oldugundan degil
Esmaucar18 Funda2735 38 haftalık şu an bebek te 39 haftalık çıkıyor yememe dikkat ederek 1 haftaya indirdim farkı
Funda2735 Cmdk bende evime yakına diye rapor almaya başka bir doktıra geldim kendi doktoruma gitseydim keşke dedim :(