Ebruskahh iki_tospik_annesii 29 haftalık oldum erken doğum riskim vardı bugun hatta doktora gittim ama nişan vs demedi bebeğe baktı dinlen vs dedi
Kelebekmadam Ebruskahh bende progestan hap kullanıyorum kasılmam var diye ama erken doğum için vermedi 20 haftalık benimde
Birmelekannesi_38 Ebruskahh Geçmiş olsun bende 29 haftalık hamileyim erken doğum risk var 2 cm açıklık var 4 hastanede yattım şimdi evdeyim yatıyorum sizinki neden erken doğum riski var birde bebek kaç kilo
iki_tospik_annesii Ebruskahh benim düşük tehlikem wardı diye kullanıyorum 4 haftalıktı başladım şuan 19 haftalığım hala dewam ediyorum oğlumda da 32 haftaya kadar kullanmıştım
Ebruskahh Birmelekannesi_38 Bende 1 hafta yattım 2 gündür evdeyim rahim ağzı kısalmam vardı 20 mm idi açıklıkta 2 idi taburcu ederlerken 29 mm ile çıktım açıklığa da parmak ucu kadar dedi iyi dedi ama bugun sümüksü bir koyu kan gördüm çamaşırımda şimdi de açık kahveye döndü
Birmelekannesi_38 Ebruskahh Bende bugün eve çıktım ama insan korkuyo 2 cm açıklık var inşallah dayanıriz bebislerimiz bizi görmek için acele ediyo 💛
Birmelekannesi_38 Ebruskahh Birde doktor ne dedi acaba size 2 cm açıklıkla doğum ne kadar durdurulur falan gibi bilgi verdi mi birde şu anda ağrın vs varmı bende çok sık wc ye kalkıyorum
Birmelekannesi_38 Ebruskahh En son 1300 Gr hastaneye yattigimda haftaya kontrolum var tahin pekmez muz süt bunlar bebeğe kilo aldırıyor ben bolca yemeğe çalışıyorum sende ye
iki_tospik_annesii Ebruskahh sanmoyorum cnm daha çok erken zaten öyle bi ihtimal olsa doktorun söylerdi büyük ihtimal Yorma kendini ağır falan kaldırma ve dinlenmeye çalış cnm şuan peki var mı kanaman falan