FatihBatur Ya Antalya da yaşayan arkadaşlar detaylı ulturason icin memnun kaldığınız doktor hastane ve ücreti nedir
fundayil FatihBatur ben medstara gidiyorum ve cok memnunum, en basta vitaleye gidip memnun kalmayip medstara gitmeye baslayan 2 arkadasiz, her ikimizde cok memnunuz. Detayli ultrason 450 tl odedim, ama muayene ucreti vitaleyle nerdeyse ayni.
Demojna FatihBatur hasan urcu var sigortada, 400e yaptırdık. Ultrasonda Antalyada marka üç arkadaş hamileyiz hepimiz ona gittik. 45 dk sürdü detaylı rapor verdi
Kahverengi FatihBatur hasan urcu ya gittim ben nakite 400 tl yaptırdım cd ,rapor ve 1 adet ultrason görüntüsü veriyor
Tuuub FatihBatur perinatolog Prof inanç Mendilcioğlu Konyaaltında muayenehanesi var çok memnun kalırsınız Türkiye’nin sayılı doktorlarından
FatihBatur fundayil ben medstar topçulara gidiyorum nilsem hanıma o topçular da detaylı ulturason yokmuş doktor gelmemiş daha yıldız medstra yönlendirdiler de ondna bi sorayım dedim
fundayil FatihBatur bende medstar yildiza gidiyorum daha yakin oldugu icin, kendi kadin dogum doktorum degil ordaki baska bir doktora yonlendirdi. Cok tatli ilgili bir doktordu, kesinlikle tavsiye ederim👍
Demojna FatihBatur yok canım özel, sigorta semtinde. Sigorta hastanesinden güllüğe doğru giderken aydın kanza parkına varmadan sağ tarafta kalıyor
FatihBatur Kahverengi hadi yA iyiymiş ben ilk oglum Da medikal parka gitmiştim 10 dakka bakıp yollamıştı CD falan da vermedi
FatihBatur Tuuub yazınızı yeni okudum acaba memnun kaldınız mi detaylı kaç dakika sürdü bide ücreti nedir