Merakettiklerim Doktoru vajinal uyarı yapıp doğumu başlatmaya çalışan var mı ? Neler oldu uyarı sonrası ? Sıfır açıklığım varmış ve uyarı yaptım vajinal kontrolde dedi, biraz acıdı doğrusu :/
Medha Merakettiklerim Bende 38. haftada doktordan rica etsem yapar mı acaba ya? İstek üzerine yapılıyor mu?
Ayseee4238 Merakettiklerim sıyırma da deniliyor sanırım ona geçen benimkide çatı muayenesi yaptı ama galiba o işlemide yaptı sormadım ama şüphelendim çünkü normalde 2parmakla bakiolarmis çatı muayenesine benimki bildiğin elinin tamamını soktu aşırı canım yandı ve kanamam oldu 1cm de açıklığın var dedi
Merakettiklerim gokturkefe sıyırma mi :0 yani ne yapıyor ki acaba, baya da kanama oldu sonrasında, korktum ve tekrar aradım kanamam oldu ve az da değil dedim, normal çünkü uyarı verdim dedi ısrarla sordum yani az değildi kanama diye sıkıntı yok dedi
gokturkefe Merakettiklerim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla doğumu başlatmak için zar gibi birseyi sıyırıyormuş doktor kanamada biraz acıda olabiliyormuş foruma sıyırma diye aratıp bulursunuz daha yardımcı olur belki benim daha 2,5 ayım var 🥰
Demetimufuk Iki kez normal doğum yaptim ve ilk kez duyuyorum her doktorun tercih ettiği bir şey değil sanirim