Gulgcck1 Kızlar hamileyken veya doğumdan sonra saç boyatan var mı? Benim doktorum önerdi hamileyken Ama yinede tereddüt ediyorum, doğumdan sonra da sütten geçer mi bebeğe diye de endişeleniyorum 🙄
Ranasamet Gulgcck1 bunu bende cok merak ediyorum.. baya arastirma yaptim cogu doktor bisey olmaz diyor ama yinede bilemedim
Sedaaaa2 Gulgcck1 bende doktoruma gitmiştim 12 haftamda sacımı kestırebılır mıyım dedim kestirebilir boyatadabilirsn dedi ama ben cesaret edemedım 😂
Gulgcck1 Sedaaaa2 aynen ya saçım şuan beni kes boya diye yalvarıyor resmen 😂 hiç bu kadar uzun bakım yapmadığım olmamıştı..
Sedaaaa2 Gulgcck1 gercekten valla bi de kış gelıyor dıyorum bi kestıreymde rahat olayım bi de çok dökülüyor sizinde öyle mi
Gulgcck1 Sedaaaa2 öyle valla bayaa dökülüyor her banyoda, tahminimce ya hormonlardan, yada sürekli hafiften de olsa topladığımdan, dağınık topluyorum da biraz
Mrv1007 Gulgcck1 12+1 oldum, zamanım gelmiş ben kuaföre koşarr 🤣🤣🤣 uzun yıllardır saçımı ombreli kullanıyorum aktı baya şuan aynaya bakınca bi değişik görüyorum kendimi, göz alışkanlığı olmuş sarı saç☺️
Gulgcck1 Sedaaaa2 benimde uzadı çok işte bide sıcak valla zor dayanıyorum, boynum ağrıyor özellikle topuz yaparken, eee açıkta dolaşamıyosun, valla kısacası zor 😂
Eflinn1453 Sedaaaa2 saçınızı niye kestirmiyorsununuz anlamadım ? Tıbben hiçbir sakıncası yok batıl inançlara inanmayın
Sehnur @Gulgcck1 Sedaaaa2 ben 13 haftalıkken saçımı kestirdim saç kestirilirse çocuk ömrü kısa olur diyorlar da eskilerin lafları bunlar sözde karnı top gibi olanın çocugu da erkek olur diyorlar benim top gibi fakat kızım var çok hareketliyse erkek diyorlar çok hareketli benim ama kız o yüzden batıllara inanmayın ama saç boyatmak kokusundan dolayı zarar verebilir ama doğumdan sonra bi sıkıntı olmaz 😊
aysekmral Boya tamam da saç kestirmenin hiç bi zararı yok ben 3 aylıkken kestirdim doğum yaklaştı şimdi tekrar kırıklarımı aldırcam bence sizde kestirin rahatlayın iki gebeliğimde de kestirdim☺️
Gulgcck1 aysekmral ya oda var da, ben kestirip arkasına hemen boyatmak için bekliyorum, ayrı ayrı iş olmasın diye bi yandan
Gulgcck1 Mrv1007 bende kahve tonlarında istiyorum valla değişiklik olsun, uçlara doğru açık, şuan ki saçım lorealin Türk kahvesi çok beğeniyorum ama koyu istemiyorum artık bunuda uzun zamandır kullanıyorum değişiklik olsun diye işte
Kaderela1 Ben ilk hamileliğimde doğumuma yakın boyamıştım saçımı ve emzirirkende boyamıştım hep. Şimdi de ikinci hamileliğim üç ayım bitti dördüncü aydan sonra organik boyayla boyucam bide doğuma yakın bi daha boyucam saçlarım çok kötü çünkü