Nymphadoraa Ilkayy yüksek ihtimal ☺️ İlk gelen süt sarı renkte oluyor zaten. Duşun sıcaklığı ile gelmiş olabilir. Sıkmayın ama doğumu tetikleyebiliyormuş
Zehrayenianne Ilkayy bende 30. Haftamdayım benim de sütyenim atletim sürekli ıslanıyor su gibi memeden akıntı geliyor normal dediler ☺️
Oykum_23 Ilkayy Normal herkeste olmuyor ama bazi kadinlarda bu durum var bende yasadim ustelik ben daha on yedi haftalik hamileyim
sosyalfobikk Ilkayy benim de ikinci hamileligimde 6 aydan sonra ara ara bi kac damla geliyordu sorun olmuyor ama korkmayın 😊
Nymphadoraa Ilkayy burada yazanlar vardı hamileyken geliyor diye. Oluyor demek ki. Benim doğumdan sonra gelmişti. Dediğim gibi sıkmayın ama gelmesin
Rukensema Ilkayy erken değil canım benimki 25 te gelmişti aka aka sarı sütüm bitti göğüs pedi kullan o sütü muhafaza et bebeğin için çok faydalı
[silindi] Haftam da başladı canım ellemedigin sürece problem yok bazen çoğalıyor bazen azalıyor özellikle sıcak su sıcak kompres süt çok getiriyor banyodan sonra muhakkak benim hemen akar
Rukensema yigitegenin_annesi evet sarı idrar rengiydi benimki sabah kalltığımda eşimle kavga etmiştim sen yatağamı işedin bu sarılık ne diye sonra beyaz sütyenimde sarı olunca doktora gittim ilk sütmüş o ağız sütü diye geçiyor muhafaza et onu çocuk için çok önemli demişti
busrasahinn Ilkayy son aylarda üretime basliyo vücut erken değil 20 li haftalarda baslayan var maşallah şimdiden ama sakın sıkma kendi akmasinda problem yok ama sıkarsan doğumu tetikleyebilir☺️
yigitegenin_annesi Rukensema 😂😂😂eşler hep arada kaynıyor ama benım akıntı olarak değil kabuk tutmuş sanki ucu sarı çatlak sıvı fln gelmiyor