Rabia-unl Merhaba anneler 20+4 haftalık gebeyim. Bebeğimin böbreklerinde sıvı birikmesinden dolayı genişleme olmuş dedi 10mm iki böbreği de sanırım takibe alınacak detaylı ultrason istedi doktorum bu durumu yaşayan anneler var mı ? :(
MiniMiniKus Rabia-unl Allah bebişe ve size şifa versin inşallah İçini ferah tut sıkma üzme canını ki bebiş de etkilenmesin Güzel haberlerini bekliyoruz 🎀
cyln_hnm Rabia-unl mutlaka çok iyi bir perinatoloji doktoruna görünün. Sizi korkutmaj istemem 18.haftada benim bebeğimin böbrekleri de büyümüştü suyu da bitti sonradan detaylıda iç organlarının çalışmadığını öğrendim bebeğimi kaybettim . Umarım sizinki böyle bi durum değildir ama paraya kıyıp iyi bi perinatoloji doktoruna görünün
Selen23 Valla canim son muaynemde banada doktor böyle bir şey söyledi bende çok korktum açıkçası ama araştırdım biraz ciddi bir durum değil diyorlar banada mutlaka detaylı ultrason şart dedi
Rabia-unl Selen23 Selen23 Rabbim şifa versin inşallah normale döner ben de araştırdım genellikle geçiyor diyorlar ama bilmiyorum 😐
Elieefss 30 haftalık hamileyim kontrole gittiğimde banada böbreklerinde genişleme var ama doğumdan sonra geçedebilir doğumdan hemen sonra çocuk doktorunun kontrolü altında olması gerekiyor dedi doktorum
Rabia-unl cyln_hnm cyln_hnm başınız sağolsun 🥺 randevu aldım gideceğim inşallah. Rabbim muhafaza etsin çok büyük bir acı