Elif5361 Kızlar Doğum yapalı 28. Günümüz bugün 🥰normal Doğum yaptım 40 dan sonra ağda yaptırmak bi sıkıntı teşkil ediyor mu acaba ? Hep ağda yaptım hamilelikte dahil aksatmak istemiyorum
Selma_aygun Elif5361 bende 20 gün oldu doğum yapalı tüyler baya bı uzadı mecbur 40 i bekliycem de bende düşünüyorum daha dikislerim tam düşmedi tam iyileşme olmadı nasıl olucak bilmiyorum
Minikcivcimmmm__34 Elif5361 mrb canım benim de kırkım yarın cıkıyor bende senin gb korkuyorum dikiş yerlerime bişey olur mu diye sen ne yaptın yaptın mı agdayı nasıl oldu acı oldu mu dikiş yerlerine bişey oldu mu beni de bilgilendirirsen çok memnun olurum 🌸
Elif5361 Selma_aygun Ya uzasın sıkıntı yok eş görmüyor 😂benim 4 tane dikiş vardı düştüler 40 bekliyorum tam toparlanma olsun diye ☺️Ama ağda nasıl olur yapan var mı diye sorayım dedim 🤣
Elif5361 Zehra9616 İnşaAllah öyle olur ya psikolojik olarak yırtılma felan olur mu hassaslaştı mı acaba diye düşünüyorum 😂😄😄😄
Elif5361 Minikcivcimmmm__34 36. Günümde yaptırdım ağda önceki ağdalar gibiydi bi sıkıntı yaşamadım ☺️Boşuna korkmuşum 😂ter temiz mis
Elif5361 Minikcivcimmmm__34 40 Doldu 43. Gün muayenem vardı 45. Günde felan olmuştu ama ilk gün ki acı yaşadım diyebilirim 😄korkutmak gibi olmasın da
Minikcivcimmmm__34 Elif5361 beni kontrole saglık ocagına çagırdılar sen hasteneye mi gitmiştin birde alttan muayne mi ediyorlar
Elif5361 Minikcivcimmmm__34 evet kendi doktoruma 40 kontrolüne gitmiştim sağlık ocağına güvenemem 😊alttan muayene etti dikişlerime baktı çok kısa bi işlemdi
Nzli-brfn00 Elif5361 bende sürekli ağda yapan bir insandım fakat doğumdan sonra cesaret edemedim 3 ay kadar jilet kullandım. Korkuyordum açıkçası sezaryen doğum yapmıştım ama ben.
Elif5361 Nzli-brfn00 Evet Doğumdan sonra ilk ağdamı korkarak yaptırdım ama sorun olmadı ☺️Boşuna korkmuşum aslında sezeryande daha kolay olmaz mıydı ağda