Merhaba kızlar. Sizlere birsey sormak istiyorum. 38+4 günlügüz oğluşumla. Dün kontrolüm vardı. Özel hastaneye gidiyorum ve orda doğum yapicam. Doktorum doğumu nasıl istediğimi sordu. Normal doğum yapabilirsin dedi ama istersen sezeryanda olabilirsin bu senin kararın dedi. Bende normal doğum istiyorum dedim. Bebegin normal doğar dedi.Bebegim 3 kilo 300 gr suyu, pozisyonu iyi dedi. Ama bende gebelik şekeri var. Suan insülin kullanıyorum. Şekerden ötürü normal doğumda sezeryanda olsan 39 haftada alırız 41. Haftaya kadar bekleyemeyiz dedi. Sekerden ötürü bebegi riske atamayız dedi. Normal doğumuda suni sanciyla baslatacagini söyledi. Pazartesi kontrole gidicem ve salı günü için doğumu istediğimi soylicem. Bebegimede kavuşmak istiyorum artık. Ilk gebeligim ve doğumum. Suni sancı acaba çok mu zor oluyor. Icimde bazi korkular var. Suni sanciyla doğurmuş tecrübeli anneler bana bilgi verirmisiniz acaba. Dogum uzun mu sürüyor. Acilma nasil ilerliyor. Neler tavsiye edersiniz acaba Ve dogum icinde sonrasi icinde tavsiyeleriniz neler. Şimdiden teşekkürler 😊