Yagmur00 Kızlar sızın nasıl gidiyor bu haftalar bugun benım kı pek oynamadı ama sankı boyle zonklamak gibş bısey ler oluyor sizde war mi boyle seyler 💙🥰👣
Tazeeanneee Yagmur00 bizde 27+1 olduk canım herşey aynı karnının altında mı zonglama hissediyosun bendede var ama hıçkırık diye avutuyorum kendimi
Blueedreamssx Yagmur00 Dün hareketli iken bugün hareketini hissedemiyorum artık kendimi böyle strese veriyorum elimde olmadan bugünde biraz sanki adet oluyormuşcusuna sancıLarım vardı kendimi artık anlamadım gitti😂
Cnsymn Yagmur00 bende de bir duruganlik var sanki 28 olduk. Normalde ayakta bile hareket eden kızım çok duruldu. He bir de ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş nazara geliyorum sanırım 🙈 hareketlerim azaldı dizinleri nasıl 😊
Betulkayaar Yagmur00 28deyim göbeğim çok geriliyor. Bebek bazı günler çok hareketli bazı günler çok fazla sertleşiyor. Bazende galiba midemi tekmeliyor zonk zonk oluyor. Çok garip bi durum. Sola sağa yatınca tekmelemeye doymuyor🤣
Tazeeanneee Yagmur00 hergün bir olmaz diyorlar ama bilmiyorum ki canım benim kız sürekli uyuyor o yüzden bazen karnımı minik minik sarsıyorum hemen tepki veriyor bırak beni dercesine
Yagmur00 Tazeeanneee amın canım insallah sende saglıkla zamanında kucagına alırsın canım ewet ılk hamılelıgım senin de mı ılk🥰dusuk lerım falan war dı oyuzden hep ıcımde korku var bastırmak istiyorum ama bazen kapılıyorum
Tazeeanneee Yagmur00 ilk gebeliğim canım benimde ilk haftalarımda kanamam vardı kese yanında çok şükür durdu içini ferah tut canım allahın izniyle bişey olmaz 😍💜
Blueedreamssx Yagmur00 Keşke bir bilsem bu hormonlarım beni bitirdi bir ara durudk yere ağlamak istedim ağladım 😂 sonra eşim noldu sana kim ne dedi sana böyle oldu diye soruşarıyla üstüme üstüme geldi 😂
Yagmur00 Blueedreamssx ooo daha neler neler ya esim bana 5 lira vermedi diye bir saat boyunca agladım ya 🤭😀😀sonra aldım sustum 🤭😀😀
Yagmur00 Cnsymn diyorlar normal 30 kadar benimde her sabah kaldırdı benı tekmeler gece yaptırmaz dı bugun boyle olunca korktum