Pinar2253 Ezgice0 seninde ikizlerin var sanırım tıbben eşinin ikiz olması sana vurmuyor rabbim nasip etmiş o ayrı tabi
Symanr Pinar2253 kesinlikle doğru benim annemin teyzelerinde yani anneanne tarafımda varmış ordan geliyor demekki 🥰
Pinar2253 Çift yumurta ikizi anneden tek yumurta ikizlerinin genetikle çok alakası yok ama çift yumurta ikizi eğer doğal yollarlaysa genetiğe bağlı 😊
melekanesi Symanr ben 🙋🏻♀️ hep yatmak istiyorum. Yemek yapsam hemen uzanıyorum. Ağırlaştik artık ondan sanırım. Hemen yoruluyorum.
mor_menekse1 Ezgice0 abla ne zmn aliş verişi tamam almak lazım bnde iikizim olcak Allah’ın izniyle herşeyi halletmek gerkyormuş erken doğar doğmaz riski yüzünden ağrlaşyormuşsun bide ne tafsiye edersin
Symanr mor_menekse1 ayy sormayın o kadr şey aldım ama eksik mi diye düşünüyorum birde çabuk büyüyorlar dyolar çok evi doldurmayın diyorlar
Ezgice0 mor_menekse1 Bence ne kadar erken tamamlarsanız o kadar iyi . Ben 29.Haftamda tamamladım hepsini ama tabi ağırlaşıyor insan bir süre sonra yürümek eziyet oluyor.
Symanr mor_menekse1 ben 24. Haftadan sonra başladım almaya gerçekten şuan 29 haftalık olduk bişeyleri yapmak işkence 😫
mor_menekse1 Symanr ewt masraflar baya olcak pki net olarak cinsiyetleri ne zmn belli olcak 😅 snra alayım diyorum 10+4 ultrasona göre
Symanr mor_menekse1 benim detaylı ultrasonda tahmin etmişlerdi biri kız biri erkek diye 15. Haftada kesinleşti cinsiyetleri
Shewolf Mlkmrz benim 4 haftada 6 7 arası olması gerekiyormuş 10 çıktı ikiz mi acaba betam çok yüksekti