New_all AyseUzan ben 24 haftalığım iki hafta önce yaşadım O tarz bişey ama iki gün sürdü ve dinlenince iyi oluyodu. Gün içinde dinleyebiliyor Musun? Yine de kafan da soru kalacağına doktoruna bi görün canım
tly AyseUzan Ben 27+5 oldum 3 haftadir aşağı baskı yapıyor sanırsın çıkacak o derece korkutuyo beni bazen cimcime 😂
Fulyag AyseUzan ben de bugün biraz baskı hissettim hatta kasık ağrısı da yaşadım yeni geçti daha durum ne anlayamıyorum 🙄
Seydahmet AyseUzan aynen ben de bu hafta böyleyim. Popom dışarda yürüyorum resmen. Baskıyı daha az hissediyorum. Yoksa 5 dkdan fazla ayakta duramıyorum. İnşallah geçicidir ve sorun yoktur
AyseUzan New_all teşekkür ederim cvbın için🙏 iki gündür böyle oluyo dinleniyorum evdeyim bişey de yapmadım ama neşen böyle oldu anlamadım sanki ayaklarıyla vuruyo gelmek istermiş gibi😒
ElifAkaln Benimde o haftalarda oluyodu elimle aşağıdan destek yapma ihtiyacı duyuyodum resmen ama sonra geçti bi hafta falan sürdü
New_all AyseUzan olsun canım sen korkma kontrolüne kadar da bol bol dinlen. Benim ki poposunu pelviks lerime doğru sokmuştu o sebeple ağrımıitı. Ama bir sorun yoktu . Kontrole kadar yat dinlen canım stres yapma
tly AyseUzan doktorum 20 li haftalarda karsilastigimiz bi durum endise etme demisti ondan icim biraz rahat
BarBeyzazer 27+4 ikiz gebeyim aşağı değilde yukarı baskı yapıyor oğlum kaburgamı ittiriyor kızımın keyfi yerinde 😅
goksum BarBeyzazer İkizlerden önce oğluma hamileyken tek olmasına rağmen o da benim kaburgalarımı ittirirdi orda sıkışıp kalırdık resmen ikimizde😅
MerveSara AyseUzan Bende de geçen hafta vardı , doktor kontrolümüz de vardı şansımıza . Oğlumun ayakları kasık tarafındaydı , baskı hissi yapar dedi doktorumuz .🤗