Zelihaoncl Kızlar merhaba 37 haftalıgız 1 saattir yururken vajınada batma oluyor ve kasılıp kalıyorum baya batıyor bırsey çamaşir asmıştım ondan sonra oldu o mu yaptı acaba
Merve-1109 Zelihaoncl kuzum onunla bi ilgisinin olduğunu düşünmüyorum batma aşağıda hissetme normal haftan gelmis artık doğum yakın olabilir
SF06 Zelihaoncl bende 22 haftaligim ve bende de var😭😭 sol karin bolgemde agriyo hastane biseyden anlamiyo ne yapacagimi bilmiyorum 😰😰
Hafsaramazan Zelihaoncl bende 36 ya girdim batma ve bebek kasiyordu kendini bugün doktora gittim acilman var her an doğum olabilir dedi istirahat verdi
Bibebebi Zelihaoncl canım dün akşamdan beri bel ağrısıyla beraber bende de var ama azaldı öğleden beri biraz biraz. Bende 37deyim yaklaştık sanırım 🙏🏻
Bibebebi Zelihaoncl benimki otururken yatarken yürürken devam eden bi ağrıydı şimdi sadece yürürken oluyor
Bibebebi Zelihaoncl ay sorma yaa bi yerlerde yuvarlanmadan gelse de onlarda kurtulsalar bizdee😂😂😂 her sabah dua ediyorum allahım nolursun diye ama olmuyorduu😅