Birmelekannesi_38 4 gündür hastanedeydim bugün eve çıktım 2 cm açıklığım var sürekli yatmam gerekiyo böyle durumu olan var mi
Fulyabaykan Birmelekannesi_38 benim rahim kısalığım vardı 15 haftallıken serklaj olmuştum şimdi 28+6 yım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah hep yatın dinlenin kendinizi asla yormayın 🥰
rabiagucer03 Birmelekannesi_38 ilk bebişimde yaşadım bu durumu doktor da aynı size dediği gibi yat kalkma demişti tuvalet dışında vs. kanama su sancı ters bişey olmadığı sürece 1 ay sonra gel dedi 26 haftallıkkendi 30 haftallıkken gitmiştim nor ale dönmüştü
Birmelekannesi_38 rabiagucer03 inşallah inşallah bebeğimle dayanıriz acikliginiz varmiydi benim haftada bir kontrolüm olacak sizinki nasıl normale döndü dedi doktor yani
rabiagucer03 Birmelekannesi_38 2cm açıklığım vardı benim 38+3 de sezeryan oldum ama 🥺 abartısız gerçekten kalkmamaya çalışıyordum tuvalet haricinde gönlünüzü ferah tutun dualarımda sizde varsınız emin olun 🥺🥰
Birmelekannesi_38 rabiagucer03 inşallah bizde o zamanları görürüz acikliginiz kapandimi 2 cm demi kaldı