Powergirls Benim eşimde de sorun vardı tüp bebek ile hamile kaldım ama sperm sayısı da çok azdi benim eşimin 400 bindi. Tüp bebek sürecinde doktor progency m diye bir ilaç vermişti o bayağa arttırdı sayısını ve hızını. Bir üroloji doktoruna sorun bu ilacı. Doğal kürler pek işe yaramıyor. Siz gibi olup gebe kalanlar da var ama bir süre geçiyor üstünden Instagram’da bir gebenin günlüğü sayfasındaki hikayelerde çok gördüm. Siz de bir bakın o sayfadaki gebe hikayelerine ve dediğim ilacı mutlaka araştırın. Bir de vajina içine sıkılan jeller var ama yurtdışında satılıyor onlar tutuyormuş spermi. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Amerika’da o şekilde gebe kalan çok. Zamanında çok araştırdığım için bunlari ordan biliyorum. Baktınız olmadı en basit aşılama yaptırın. Arkadaşım o şekilde eşinin spermi yavaştı ilk denemede gebe kaldı. Hatta şu an yine gebe ve kendiliğinden. Belki de ilk çocuktan sonra o stresli durumları gitti ve kendiliğinden oldu. İnşallah siz de stres yapmayın bu durumu ve yapılmasi görenleri yapıp gerisini Allah’a bırakın inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi aliriz