Tgceulg Kızlar lohusa pijama takımı almam gerekiyor ama hangi sayfa güvenli nerelerden alışveriş yaptınız yardımcı olur musunuz
Birgul Tgceulg ben LCWaikiki de aldım önü düğmeli 2 takım çok rahat oldu üstüne de ince bi hırka aldım
MerveCeren Tgceulg İnstagram’dan lohusa.home sayfasından 2 set aldım çok güzel geldi yıkadım çekme vs olmadı kumaşıda çok güzel bakabilirsiniz ordan🥰
Minaminisi Tgceulg lohusa seti olarak almadım ben, lc waikikiden aldım. Çok güzel kumaşı falan, büyük beden, önden düğmeli. Fiyat olarakta uygun tavsiye ederim.
Prensesiminyolculugu Tgceulg lcw ve Trendyol dan almanı tavsiye ederim internet sitesinde hem uygun hem kaliteli ve sonrasında da kullanılabilirsin
Birgul Tgceulg https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5077412/1692794 benim aldığımdan kalmamış ama buna benziyor rahat oldu benim için bi de bu var https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4593397/1055026
bukusum Tgceulg magazalarina dolasmn lazim. Ayrica gecelik daha rahat hastanede pijama rahat olmuyor. Ev icin pijama bence.
Humeyrasmsk Minaminisi Ya bedeni nasıl ayarlarınız ben şuan 70 kiloyum 8. Aya girdim almak istiyorum ama kac beden almam gerek bilemiyorum ya sonra olmazsa diye korkuyorum
teletabi Tgceulg ben instagramdan almıştım gayet memnun kaldım ama sayfa ismini şuan hatırlayamıyorum alalı 1,5 sene felan oldu yinede bakayım mesaj kutumda olabilir. Ne zaman doğum yapacaksınız. Benim aldığım yazlıktı biraz ince tiril tirildi kumaşı çok güzel yumuşacık pamuk gibi
Tgceulg teletabi 34 haftalığım. Ama erken doğum riski var ondan dolayı şuan tamamlamaya çalışıyorum eksikleri. Size zahmet ismine bakarsanız
Samsam Lcw den aldım önü düğmeli, bi takımda trendyoldan aldım elitol marka sabalıklı takım 100 tl idi. Neolur ne olmaz diye bir de elbise şeklinde alacağım, hastane için.
Minaminisi Humeyrasmsk şuan79-80 gidip geliyorum. 2xl aldım şimdilik bol ama ben daha 24.haftadayım ,85le bitirsem bile rahat olur. Uzun kollu pamuklu güzel ürünler gelmiş.
Asl90 Tgceulg suwenin indirimlerni takip edin alın oradan kaliteli ve güzeller. Lcw de bazı ürünler fena değil