Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar ben 11 haftalık oldum yavaştan karnım çıkmaya başladı sanırım ondan dolayı da aşırı derece de kaşıntı oluyor gerildiginden kaynaklı diye düşünüyorum çatlak olmaması için nasıl önlem alıyorsunuz bana da bilgi verirmisiniz
Pelin-1 Minnakkurabiyeveannesi27 bio oil kullaniyorum 13.haftadan beri 28+1im hic catlagim yok inşallahta olmaz 🤲 ve kasindiginda hic dokunmuyorum kasimiyorum hemen yag suruyorum
Rabis_nt Minnakkurabiyeveannesi27 ben 14 haftalık hamileyim.. zeytin yağı sürüyorum hem göbeğime hemde göğüs uçlarımda yara olmaması için sürüyorum her gün olmasa bile haftada 3-4 defa masaj yapıyorum mutlaka 👍🏻 Çok şükür çatlak yara falan olmadı henüz
Gulsumyalcin Minnakkurabiyeveannesi27 bio oil çatlak yağı kullanıyorum 30. Haftadayım bu haftaya kadar hiç çatlağım olmamıştı 🤰🏻
Minnakkurabiyeveannesi27 Pelin-1 Rabis_nt Gulsumyalcin Çok teşekkürler kızlar bende şimdi araştırıyorum bir yandan çünkü aşırı kasintim oluyor hep okuduğumda zeytinyağı diyorlar bakalım yine doktoruma da soracağım bıo oil de
evetbenavukatiyim Lierac ve hindistan cevizi yağımı sürüp böyle yapıyorum https://youtube.com/shorts/Xv3zKP30CjA?feature=share
Naz96 Kaşınınca hemen yağ sür kaşıma…bence yağ pek farketmiyor çünkü amaç oranın bir şekilde nemli olması kuruyup çatlamaması.ben o an elimde ne varsa sürerim Hindistan cevizi yağı,zeytinyağı,badem yağı vs…
gkcbysl Ben 4. Ayın başında lierac jel ve bio oil yağ ile başladım. 6. Aya kadar günde birer defa uyguladım. 7. Aya girerken jel günde 1 defa yağ günde 2 defa uygulamaya devam ettim. Şuan ekstra unibaby çatlak yağı da kullanıyorum. 8. Ay içindeyiz 7 kilo aldım ve henüz çatlağım olmadı, ki çatlağa meyilli bi vücudum var daha önceden kilo verirken çatlağım olmuştu. Bebek yağı önermiyorum kıllanmayı tetikliyor hemen.
Happygul Body shop nemlendırıcı kremı var hawaaıan.cok memnunum asırı guzel kokuyor ve suan 38haftalık hıc catlagım olmadı tavsıye ederım.yaglar gıbı vıcık vıcık yapmıyor