Essimsii06 Kızlar canım şu soslu fıstıklar varya ondan çekiyor ama cips vs zararlı olabileceğinden yiyemiyorum bir tane attım ağzıma ama kesmedi çok canım istiyor hamileliğinde soslu fıstık yiyen oldu mu zararlı mı yaaaa
Clementinee Essimsii06 canım bazen yemekten birşey olmaz nolcak sanki az önce baharatlı patates kızartması yedim m😅 insanız sonuçta
bebegimizibekliyoruz1 Essimsii06 oturup bi paket cipsi tek başıma gömen bana bunu görme şoku neyse ki mutfakta vardı gidem de yiyem 😂 kız nolcak sanki
bebegimizibekliyoruz1 Essimsii06 bu kadar kısıtlama kendini ben oturup canım midye istedi diye bi tane midye yedim kokoreç kelle paça çorbası falan da yedim yani sıkıntımız yok şükür doktorum da diyor hasta değilsin hamilesin diyor
Essimsii06 bebegimizibekliyoruz1 korkmamın sebebi üç ay önce düşük yaptım şimdi bu bebişim 1 aylık haliyle çok pimpirikli davranıyorum çok korkuyorum kasık ağrılarım oluyordu bazen yerleştiği içinmiş oda sanki ağrı girdiğinde düşüverecek gibi geliyordu çok fena bozuldu psikolojim dua et ne olursun
zynpada Essimsii06 bu kadar sıkma kendini, emin ol sen gerildikçe bebeğin de hissediyor. Ben hamileliğimin başında oturup bir güzel ayvalık tostu yedim 😅 canım istedi ne yapayım. Düşün içinde zararlı ne ararsan var. O tostun verdiği mutluluğu anlatamam 😍
bebegimizibekliyoruz1 Essimsii06 20.haftama kadar düşük riski yaşadım her kontrolde kalp atışını duymak için dua ediyodum şimdi hareketlerini hissettikce şükrediyorum inşallah sende hissedersin