Sellinn Tetenoz aşısı kaçıncı hafta oldunuz sağlık ocağımi arayip cagiriyor acaba ve iki dozmu oluyor
prensannesi1903 Sellinn ben ilk dozumu 23. Haftada oldum ikinci dozumu 26. Haftada oldum. Saglik ocagi aramisti tetanoz asini oldunmu diye.
Berrycherry Sellinn 21 ve 25. Haftalarda oldum, doktorum kendisi muayenehanesinde yaptı. Sağlık ocağına hamilelik bildirmediyseniz aramazlar
Meltem_Alper Sellinn sağlık odağındaki hemşire yazmıştı bana watsaaptan geçen ay ilk dozunu oldum 23.haftamda bu ayın 20sindede ikinci doz için gel dedi
Mom566 Sellinn ilk dozu dün oldum aynen sağlık ocağı arıyor beni 17 haftalıkken aramıştı hareketlerini hissetmediğini söyledim o yüzden 20de oldum😄
Eses0707 Sellinn 22. Hafta ve 26. Hafta da oldum beni aramadılar kendim gittim normalde 18-19. Haftalarda arıyorlar kararsızdım olup olmamakta olmaya karar verince de gittim
Sellinn Eses0707 bende 19 haftaligim fakat arayan olmadi ben bir sorayim olmadi gidip ben covit asimin 2. Dozunu olucam bu ay 2 hafta arasi olmali dedi doktorum ona gore sorup ayarliycam bende
Eses0707 Sellinn aynen bebek hareketlerini hissediyor musun hemşire bana onu sordu çünkü hissetmiyorsan bekle öyle git derim
Sellinn Eses0707 evet hatta hic durmuyor hareketli massallah cok ama benim 2. Gebeligim olduğu icin cok erken hissetmeye baslamistom zaten
Eses0707 Sellinn o zaman gidebilirsin sağlık ocağına 2. Gebelikse doktoruna bir sor yinede ilk gebelikte vurdukları için bazı doktorlar ikincide gerek duymuyor tetanosa