Feyme16 Fatma272727 doktora sordum 38 lerde olur doğum dedi sezeryan yapacak sanırım 2 Ekim de 38 oluyorum hafta sonu oluyor 4. Yada 5 ekimde olur sanırım sağlıklı şekilde Allah’ın izniyle 🙏
ebrugk Fatma272727 hemen hemen aynıyız. Ama 10 Ekim pazara denk geldiği için güzel tarihi kaçırcam ben sanırım
Ayzetuka Fatma272727 takvime göre 26 ekim ama henüz doğum şekli bile belli değil aşırı midem yanıyor ve uyuyamama sorunum var 😞
Fatma272727 Ayzetuka normal cnm bebegin buyuyir bende de mide yanmasi var ilk gebelik galiba varya sana bir sey diyeyim mi benim en mutlu animi sorsalr kizimi kucagima aldigim an 10 yasinda kizim ben ondan guzel bir an hatirlamiyorum o kadar agrim sizim hepsi onu kucagima aldigim an hepsi gecti 😊
Fatma272727 Anesanne eger kiz ise annesi pek beklemiyor 😊benim kizlardan biliyorum 35 de ilk 36 da ikinci kizim geldi idi oglumda 34 +2 bakalim oglum gununde mi gelecek
Dmtdmtdmt Kızlar ben de 33+1 im dün geceden itibaren bel ağrısı yaşıyorum şiddeti artıyor azalıyor pozisyon değiştirince biraz geçiyor 3 gün önce kontrole gittim her şey normal dedi endişelenmeli miyim acile mi gitsem diyorum erken doğum belirtisi olabilir mi
RabiaKose Dmtdmtdmt bu zamanlarda yalancı sancılar oluyor kendinizi takip edin ne kadar sıklıkla bu ağrılarınız oluyor, aynı şikayet bende de vardı doktorum öyle dedi 30.haftadan beri nstye giriyorum şükür 35 olduk ama heran herşey olabilir 😁
Dmtdmtdmt RabiaKose yaaaaa öyle mi doktoruma yazdım geleyim mi diye efermag tablet verdi geçmezse haberleşelim dedi forumda o kadar çok erken doğum postu okudum ki psikolojim bozuldu en az 4 hafta daha içeride tutmalıyım diyorum 🤣
Bebiscann Fatma272727 bizimde ekimin ilk haftaları ve sezeryan Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucaklariz insallah bebişleri🥰😍❤️🤲🤲
eserife acemiannne benim de 38 gün kaldı diyor, bugün doktora gittim erken doğum demedi bakalım artık 🙈 ismi ne olacak 🙂
Uraz_momy Fatma272727 ay ne güzel belli olmuş tarihi benim daha doğum şeklim bile belli değil gününü tamamlarsa 20 ekime kadar yolu var Ama o zamana kadar bekler mi doktor sezaryen mı normal doğum mu der bilemiyorum 😒 17 sinde yine kontrolümüz var inşallah belli olur 🙏