ElifAkaln Kızlar Nisa hastanesinde asiye hanıma gideniniz var mı ben gidiyorum ama kendisi çok yoğun olduğu için yeterince ilgilenemiyo var mı benim gibi olan
Busrasevk ElifAkaln evet Nisa hastanesinde o sorun var duydum bende safa hastanesine gidiyorum Uğur hanıma o da çok iyi bi doktor
Merveacrl ElifAkaln canım Asiye hanım çok iyi bir doktor ama üstümüzü giyinmeden odadan çıkarıyor ya da içeri hasta alıyor konuşup ilgilenmesi Yok bende değiştirdim doktorumu medipole gidiyorum Elif hanıma şiddetle tavsiye ederim
ElifAkaln Busrasevk bende yeni bi doktora gitsem mi acaba diyorum 30 haftalığım geç kaldım mı ki değiştirmekte. Bide doktorunuzun muayene ücreti ne kadar acaba
Nuryas Asiye hn birkaç kere gittim 5. Tüpbebek sonucunda kavuşabildiğim için biraz ilgi bekliyordum en son muayenemde pantolonumu bile iliklemesen kendimi dışarıda bulunca bir daha gitmedim çalışma politikaları böyle herhalde odasına girmemle çıkmam bir oluyor devletten farkı yok bence
ElifAkaln Nuryas aynen bende öyle oluyorum mesaj attım bişi sordum ona da cevap vermedi Doğum için gerçekten çok tereddütlüyüm ama bu yakada pek doktor bilgim de yok siz şimdi nereye gidiyosunuz
Busrasevk ElifAkaln canım bu zamana kadar keşke değiştirseydin çünkü insan ilgi bekliyor 😏 Muane ücreti 60 tl
Nuryas ElifAkaln Nisa Hastanesi evimin dibinde olmasına rağmen memnun kalmadığım için orayı hemen bıraktım Şimdiki drum dan çok memnunum oda çok yoğun ama çok ilgili ben Bayrampaşa Kolan Hospitale gidiyorum drum Murat Öztürk
ElifAkaln Gzmgzm bu tarz yoğunluk gibi sıkıntıları oluyo mu doktorunuzun. Ben asiye hanıma soru bile soramıyorum direk başka birimlere yönlendiriyo
Gzmgzm ElifAkaln ben hiç yaşamadım canım öyle birşey arkadaşım da aynı doktora gidiyor ve Doğum yaptı 2 hafta önce Doğumdan da çok memlun kalmış
Umranoguzyazar Kızlar , nisa hastanesinde babamın yengesi doğum yapmıştı tabi bundan 23yıl önce aynı doktor hala varmı bilmiyorum bebeğin kolunu incitmiş doğum sırasında liflerimi ne incitmiş şimdi kuzenim kolunu çok iyi kullanamıyo kolu yarı sakat sayılır , o zamnlar araştrmamışlar tabi şimdi olsa öyle bişy dava açarlardı işte yani memnun değilllerdi o hastaneden eski ismide hayrunisaydı hastnenin
ElifAkaln Busrasevk çok doğru söylüyosunuz ama neresinden dönsek kardır bence bundan sonra doktor ilgisine daha çok ihtiyacım olabilir Doğumdan korkan biri olarak 😊
Busrasevk ElifAkaln canım ben şimdi Uğur hanıma gittim bu zamana kadar ilke hastanesinde Gülcan hanıma gittim devlete bir kez tahlil için gittim ben sormadan her iki doktor da ilişkiye girebilirsiniz sorun yok dedi az önce Uğur hanıma sordum o geçen kontrolde de söylemedi bende sormayı unutmuştum az önce sordum bana diyor ki ben ilişkiye bişey demiyorum çocuk düşeceği varsa düşer diyo böyle mantık olabilir mi olduki riskliyse durumum yasak koy değil mi eşim de yanımdaydı buna bi daha gitmeyelim araştır değiştirelim dedi canım etkilemym bende seni arkadaş Günay hanım dan memnun bide Semra hanım var o da iyi diyorlar Semra hanım için giden varsa bize yardımcı olurlarsa sevinirim
Eagil Arkadaslar nisa hastanesinin b logundaki dr lar hem muayene ucretleri 55 tl hemde uzun sure ilgileniyorlar a bloktakiler malesef oyle. Ben munube hn gidiyordum uzun uzun ilgileniyordu dogumumun son zamanlari ayrildi murvet hn basladim 5 dk da cikiyoruz ama artik son zamanlarim oldugu icin neyse dedim iyiki hamileligimin basinda a bloga gitmemisim bi ton fazladan para vercektim hemde hemen cikcaktim
ElifAkaln busrasafak hanfgisime gitsem bilemedim Uğur ve günay hanım var gibi söylenilene göre seçcem artık birini
ElifAkaln Busrasevk hadi ya o nasıl lafmış öyle gerçekten çok sinir bozucu kaç haftalıklen değiştirdiniz siz doktoru