eylusko evet spinal oldum agri yoktu tabii ama dokunmalari hissediyosun yani. Bizim kiz cikmak istemedi biraz bastirdilar orda biraz agri hissettim ama o normal dogumda da yapiliyo zaten anlik bisey zaten. Benim uyusuklugum cabuk gecti ama 6 saat sonunda bisiler yiyip ilk yurumeye kalktim. Hemsireler simdi cok acicak dedi benim oyle olmadi agru kesicilerin cok faydasi var. 4 6 saatte bir yapiliyo. Ben hic oturmadim hep yurum o cok iyi geldi bana. Cok sivi ictim nescafe su hosaf rezene papatya cayi tuvalet sorunuda yasamadim sukyr. Ilk 1 gun zor gercekten ama sonra cok iyi olmaya bsliyosun asla pes etmemek iyi olucam olmak zorundayim dersen kolay geciyo bence. Ben 2.gun de hastanede kalablrdim ama kalmak istemedim eve geldim merdiven ciktim dusumu aldim surekli de merdiven inip cikiyorum daha iyi oldum inan hafif agrilar oluyo 3.gunun aonunda cok iyi oluyosun artik ama asla agrim var diyip kalkmamazlik etme tek tavsyem. He birde ben daha 2.gun korse taktim eve oyle geldim halada takiyorum surekli karnim 1 gunde indi aciya da cok faydasi var kesinlikle tak derim