ballanne eylusko ayy 😬 aynı sorunlar bende de var antibiyotik fitil toz ilaçlar fayda etmiyo hala aynıyım ilacı içerken iyi bittimi başa dönüyoruz 🥺 inşallah doğumdan sonra geçer 🙏🏻
eylusko ballanne doktor doğumdan sonra geçecek dedi . allahtan en büyük isteğim bu . böyle bisey yoktu gebelik öncesi
Esan eylusko bende 9 istemistim ama bekleyemedim 6 sinda oldum 🤣 allah kavustursyn harika bir duygu 🥰🥰
eylusko Esan ayyy benim ki de 6 da olacaktı 9 una ertelendi nasip kısmet işte ❤ allah o duyguyu bizlerede tattirsin. nasıl doğurdunuz normal mi
ballanne eylusko benimde yoktu ama 33 haftalığız artık kan idrar tahlili vermek istemiyorum sonuç belli diye 😢
UmayGul eylusko sukurler olsun insallah sag salim kucagina alirsin bizde pozitif dogum hikayeni burda okuruz☺️🙏
Esan eylusko yok sezaryen. 39.haftada oldu ama 9.9 istemistim aslinda tarih olarak o yuzden bekleyemedim dedim :)
eylusko ballanne ooo ben artık idrar kültür kan vs aylardır vermiyorum ne olduğunu biliyorum . iğrenç iğrenç yeşil ve sarı oluyor akinti sizinde öyle mi ?
eylusko havva365 Allahım hepimize kolaylıklar ihsan eylesin. umarim çok rahat geçer dogumlarimiz😍🥰🥰💜💞
havva365 eylusko inşallah korku sardı dört bir yanımızıııı 🥰 kızlar o degilde benim eşimde cok durgun covid testine 250 lira verince sabahtan beri su içiyor 😂😂😂😂😂
eylusko havva365 hahahah napsın adamcağız. ben hastane personeliyim toplam kan covid doğum hepsine 1200 veriyorum . personel olmasam 4000 vericektik eşim suyu bırak alkole başlardı 🤣🤣🤣🤣