Hatice3 Kızlar Ankara’da düzen laboratuvarı önerebilecek olan varmı ? Birde fiyatları nasıl oluyor idrar kültürü vereceğim erken doğum riskim var.
gonulcelen Hatice3 Ankara’yı bilmem ama Adana’da düzen lab. geçen idrar ve kültürü yaptordım 46 tl idi. Bakteri çıkarsa tekrar bi ek ücretle üreme olup olmadığına bakıyorlar. Arayıp sorabilirsin fiyatlar değişir mi bilmiyorum
Hatice3 gonulcelen çok sağol canım benim bende aynı şekilde iki haftada bir yaptırıyorum ne idrarmış arkadaş geçmedi gitti enfeksiyonlar
gonulcelen Hatice3 bnm yanma agrı falan olmadı da sağlık ocağında yapılan testlerde yüksek çıkınca kültür yatışmıştır geçen de agrım vardı kaşıklar da düzene gittim yine yaptırdım temiz çıktı ama agrılar yine geçmedi 😞
Hatice3 gonulcelen benimde ağrım oluyor aynı şekil sordum şimdi 47 ₺ imiş düzende lökosit uçmuş benim 85 falan çıkıyor erken doğumdan korkuyorum daha 34 haftalığız 😔
gonulcelen Hatice3 cok geçmiş olsun doktor ilaç falan veriyor mu peki bnm de 15 falandı en son tahlillerde bakalım bu hafta yine tahliller var durum ne 😬
Hatice3 gonulcelen ilaç veriyorda işe yaramıyor antibiyotik başlayacağız artık inş düzelmiştir seninkide 🙏🏻