Brisii Kızlar tsh sonucum 2 Serbest t3 (FT3) 3.26 nasıl sizce cuma doktora gidicem 10 haftaligim bu arada
B8use Brisii bende 9 haftaligim iki hafta önce kan verdim troid hormonu düşük çıkmış iki hafta sonra tekrar kan ver dedi yarın tekrar vereceğim bakalim
Cansel22 Brisii benim 13 lerdeydi 8. Haftalarimda suan 3 bucuklara düştü ama ilaca devam ediyoruz ilac başlarlar
Beliz100 Brisii sonucunuz 2 yse normaldir benimki 7.23 tü ilaca başladık şu an 1.16 gibi bir değere düştü. Ama siz yine de doktora görününü belki 2 nin de altına indirmek isteyebilirler
B8use Brisii neye bakacağız tam olarak yani düşükmus benimki kendi doğum doktorum dahiliye ye git dedi sonra ben doğum kocuma sordum o da doç doktora sormuş o da iki hafta sonra tekrar test versin demiş
Beliz100 B8use sanırım sizinki de alt sınıra yakın belki sizinkini de yükseltmem için ilaç verebilirler mutlaka doktora görünün tiroid önemli hatta gidebiliyorsanız endokrin bölümüne gidin asıl ilgilenen alan bu
Cansel22 B8use trioit icin düzenleyici ilaç dozları var 3 bucuk olmasina ragmen beyin gelisimini etkiliyo bebegin duzensiz olmasi dendi dozunu yukseltti bu ay doktorum
B8use Brisii bana düşük dedi yani düşük olması sikintiymis doçent doktor da tekrardan kan versin demiş yani bu sıkıntı olmasa tekrar kan versin demezdi yarın vereceğim bakalım ilkkez boyle birşey yaşıyorum ilk hamileliğimde yasamadim