Nimetasli Kızlar 12.haftadayim ve doktorum cinsiyetle ilgili hicbirsey soylemedi daha doğrusu cinsiyetine bakmadı bile sizce çokmu acele ediyorum cinsiyet konusunda sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
Rojinn Nimetasli 13.haftamdayım kıza benzetti ne yaptıysa döndüremedi çocuğu yapısına bakarak tahminde bulundu 😀👼🏻
Nkoca Bana doktorum 12haftalık olduğumuzda erkek dedi daha sonra 16 haftalımken tekrar kontrole gittik kız dedi.Emin olamadık tabiki 1hafta sonra tekrar gittik kesin kız dedi.Bu yüzden biraz acele etme derim haftaya detaylı ultrasonumuz var orda kesinleşir herhalde🤣
Tugbaylmaz- Nkoca Bende bugün gittim 12+2, kesin erkek dedi hatta gösterdi sen de şimdi böyle diyince değişir mi acaba benimki de ya 😂 Erkek değişmez diyorlar hep 🤷🏻♀️
Neslisahhh Tugbaylmaz- erkek de değişiyo. Bebeğin kordonunu cinsiyet organına benzetebiliyor doktorlar. İlk haftalarda erkek deyip sonradan kız çıkan çok oluyor. Allah gönlünüze göre versin inşAllah☺️
BerrinMercanKaraca 12 haftada erkek dedi hiç değişmedi 24 haftadayım erkek erken gözükür ve genelde değişmezmiş kız için 16-18 hafta arası net söyleyebiliyorlarmıs
Tugbaylmaz- Neslisahhh İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı, cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter ki ☺️ Alışveriş için sabırsızlanıyorum ama acele etmemek gerekli sanırım değişme ihtimaline karşı ❤️
Nimetasli Sırf cinsiyetini öğreniyim diye özelden randevu aldım devlette söylemiyolar gec soyluyolar filan dediler yarin gidicem bakalım inşallah bizimkisi nazlanmadan gösterir 😀😊